Λάσο: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Λάσο: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο τρίτος προημιτελικός αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο.

Οι Ισπανοί δεν κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από το ΣΕΦ και θα δώσουν και νέο αγώνα τώρα επί ελληνικού εδάφους, την Τετάρτη (23/04). Ο προπονητής τους ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα τους στο φαληρικό στάδιο από τους Πειραιώτες: «Καλησπέρα! Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έπαιξε πολύ σκληρά και με μεγάλη επιθυμία. Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε στα ριμπάουντ, στο ρυθμό και την άμυνα. Στη συνέχεια, βρήκαμε τον τρόπο να επανέλθουμε, βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο, αντιμετωπίσαμε σωστά τον αντίπαλό μας και είχαμε την ευκαιρία μας να κερδίσουμε. Το ματς κρίθηκε στις μικρές λεπτομέρειες, στα ποσοστά, τα ριμπάουντ, τις ασίστ. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και ξέραμε πως θα είναι δύσκολο. Παίξαμε καλά».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, αλλά κέρδισε στο φινάλε, πρόσθεσε: «Έτσι είναι το μπάσκετ, πολλές φορές κυριαρχεί μια ομάδα, αλλά κερδίζει στις λεπτομέρειες. Εμείς δώσαμε τη μάχη μας και μείναμε κοντά μέχρι το τέλος. Στο μπάσκετ δεν μετρούν τόσο οι αριθμοί. Τους σεβόμαστε, είναι πρωταθλητές Ευρώπης, πρέπει τώρα να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα (21/04) και να επικεντρωθούνε στο επόμενο ματς».

Σε ερώτηση για το εάν τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, απάντησε: «Δεν είναι σοβαρό. αυτό, συγγνώμη, αλλά αυτό είναι βλακεία. Προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε τους πάντες, πώς κάποιος θεωρεί πως θέλαμε να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό; Η Ζαλγκίρις Κάουνας έπαιξε καλύτερα από εμάς και μας νίκησε. Εμείς  σεβόμαστε και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είναι σπουδαίες ομάδες, αυτά είναι βλακείες, δεν έχω τίποτα να πω».



Παναιτωλικός - Κηφισιά 2-1: Γιόρτασε με ανατροπή την επέτειο για τα 100 χρόνια ιστορίας του!
Παναιτωλικός - Κηφισιά 2-1: Γιόρτασε με ανατροπή την επέτειο για τα 100 χρόνια ιστορίας του!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο πρώτος ημιτελικός για τη Volley League
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο πρώτος ημιτελικός για τη Volley League
Μονακό: Χωρίς Σπανούλη στον πάγκο για ένα ακόμα ματς πριν τον Ολυμπιακό
Μονακό: Χωρίς Σπανούλη στον πάγκο για ένα ακόμα ματς πριν τον Ολυμπιακό
Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Σοβαρά ερωτήματα για το πότε και με ποιες υποδομές θα λειτουργήσει»
Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Σοβαρά ερωτήματα για το πότε και με ποιες υποδομές θα λειτουργήσει»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved