Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για το «διπλό»

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για το «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αποψινή του προπόνηση στο «Mediolanum Forum» με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει έτοιμος τους τρόπους… απόδρασης από το Μιλάνο με το «διπλό».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το πρωί στο Μιλάνο και ετοιμάζεται με όλους τους τρόπους για το «διπλό» που θα του δώσει τα… ηνία στο θέμα της κατάκτησης της προνομιούχου θέσης που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στην επόμενη φάση της Euroleague. Οι «πράσινοι» αύριο το βράδυ αντιμετωπίζουν στο «Mediolanum Forum» την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, η οποία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να κάνουν το καθήκον τους, φεύγοντας νικητές από το «σπίτι» των Μιλανέζων.

Αυτό, όμως, μόνο εύκολο δεν θα είναι και αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά και ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε επακριβώς το αγωνιστικό προφίλ των Ιταλών, με την υποσημείωση προς τους παίκτες του πως οι αντίπαλοί του είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Ένα από τα «καυτά» θέματα του Αργύρη Πεδουλάκη για τον αυριανό αγώνα είναι ο Ζακ Ράιτ. Ο Αμερικανός παίκτης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Euroleague με το «τριφύλλι» στο στήθος (και λόγω της απουσίας του Ραμέλ Κάρι αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, από τον αναμενόμενο), με τον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του να… έχουν πέσει πάνω του και να τον «βομβαρδίζουν» με πληροφορίες, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος αύριο το βράδυ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
Greek Basketball League: Εύκολο «διπλό» η ΑΕΚ, δε δυσκολεύτηκε η Καρδίτσα
Greek Basketball League: Εύκολο «διπλό» η ΑΕΚ, δε δυσκολεύτηκε η Καρδίτσα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved