Final Four 2013: Θέλουν όλοι την κούπα (photos)

Final Four 2013: Θέλουν όλοι την κούπα (photos)

Το Final-4 του Λονδίνου… ξεκίνησε με τις βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν και τη συνέντευξη Τύπου των παικτών και των προπονητών των τεσσάρων μονομάχων, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να κατακτήσουν το τρόπαιο της Ευρωλίγκας…

Το πρώτο… τζάμπολ στο Λονδίνο έγινε εκτός των τεσσάρων γραμμών της O2 Arena, αφού ως είθισται μια μέρα πριν από την έναρξη των αγώνων για το Final Four έλαβαν χώρα οι βραβεύσεις για τους κορυφαίους της φετινής χρονιάς στην Ευρωλίγκα αλλά και η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αυτός που πήρε το βραβείο του MVP για τη φετινή χρονιά, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ ακολούθησαν και οι βραβεύσεις για τους παίκτες της καλύτερης πεντάδας, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι σε αυτή, αλλά και για τον ανερχόμενο αστέρα, με τον Κώστα Παπανικολάου να παίρνει το βραβείο του, τον καλύτερο αμυντικό, με τον Στεφάν Λάσμε επίσης να μην είναι στο Λονδίνο λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον Παναθηναϊκό (όπως και ο «3D»), και των υπόλοιπων σχετικών κατηγοριών. «Είναι ωραία να κερδίζεις το βραβείο του MVP όταν η ομάδα έχει καταφέρει να είναι στο Final Four κι αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε ο Βασίλης Σπανούλης μεταξύ άλλων κατά τη βράβευσή του.

Μετά το τελετουργικό των βραβεύσεων, άρχισε η διαδικασία της συνέντευξης Τύπου με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, να στέκεται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά το Final-4 θα διεξαχθεί στο Λονδίνο αλλά και στην ίδια πόλη όπου έγιναν το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θα γίνει σε λίγες ημέρες ο τελικός του Champions League. Τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου έκανε κι ο εκπρόσωπος του κύριου χορηγού της διοργάνωσης, της Turkish Airlines, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας με την Ευρωλίγκα.

Ο λόγος στη συνέχεια πέρασε στους απόλυτους πρωταγωνιστές, που είναι οι αθλητές, και στους προπονητές τους, με τον Βασίλη Σπανούλη να τονίζει από πλευράς Ολυμπιακού ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάει στην Αγγλία για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, επεσήμανε από την πλευρά του πως το Final-4 αυτό είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει συναντήσει ως τώρα στην καριέρα του.

Όσο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός, τους παίκτες εκπροσώπησε ο Νέναντ Κρστιτς ο οποίος δήλωσε ότι οι Ρώσοι είναι πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους». Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, υπογράμμισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει την Ευρωλίγκα.

Το έτερο ζευγάρι του Final-4 είναι ακόμα πιο συναρπαστικό, αφού πρόκειται για ένα clasico ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ως αρχηγός των Καταλανών, σχολίασε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τον τίτλο, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ υπογράμμισε πως θα γίνει μια σπουδαία διοργάνωση στο Λονδίνο. Από πλευράς «Βασίλισσας», ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι προετοιμασμένος για «μάχες» στην «O2 Arena», ενώ ο Πάμπλο Λάσο είπε πως η ομάδα του είναι η καλύτερη Ρεάλ των τελευταίων ετών…



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved