Οζερχούν: «Υπέρ του Ολυμπιακού οι διαιτητές»

Οζερχούν: «Υπέρ του Ολυμπιακού οι διαιτητές»

Κατώτεροι των περιστάσεων ήταν οι διαιτητές του τέταρτου προημιτελικού αγώνα ανάμεσα στην Εφές Αναντόλου και τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Εργκίν Οζερχούν.

Ο γενικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας θεώρησε πως οι αποφάσεις τους στον αγώνα της Παρασκευής (19/04) στο «Αμπντί Ιπεκτσί» ήταν υπέρ των Πειραιωτών, ασχέτως εάν οι παίκτες του Οκτάι Μαχμούτι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σουτ του Τζαμόν Λούκας στο φινάλε, ισοφαρίζοντας έτσι σε 2-2 τη σειρά.

Τον αγώνα σφύριξαν οι Ιταλοί Λουίτζι Λαμόνικα και Καρμέλο Πατέρνικο και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς, με τον Εργκίν Οζερχούν να αναφέρει σχετικά: «Δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών. Ο Σερμαντίνι έκανε αντιαθλητικά φάουλ και μετά ο Άντιτς. Θα θέλαμε να μας λυθεί η απορία, γιατί οι ρέφερι δεν σφύριξαν κάτι. Επίσης, στο φινάλε χρέωσαν ανύπαρκτο φάουλ στον Τουντσερί, που έκανε πέντε τα ομαδικά κι έτσι οι αντίπαλοί μας απέκτησαν δικαίωμα βολών. Και οι δύο αποφάσεις ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Θέτουμε την Ευρωλίγκα προ των ευθυνών της».



MVP του Eurocup η Πρινς!
MVP του Eurocup η Πρινς!
Παναθηναϊκός: Μόνο τα διαρκείας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Μόνο τα διαρκείας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Σπόρτινγκ: Με Βαγιαννίδη κόντρα στην Άρσεναλ
Σπόρτινγκ: Με Βαγιαννίδη κόντρα στην Άρσεναλ
Θρήνος στην κηδεία του Στέφανου Μπορμπόκη
Θρήνος στην κηδεία του Στέφανου Μπορμπόκη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved