Παπανικολάου: «Το άγχος στην Μπαρτσελόνα»

Παπανικολάου: «Το άγχος στην Μπαρτσελόνα»

Η Μπαρτσελόνα έχει ακόμη άγχος για την πρόκριση και όχι τόσο ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπανικολάου.

Ο παλαίμαχος άσος των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για το μπρέικ των «πρασίνων» στη Βαρκελώνη και τα δύο προσεχή ματς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Μέχρι στιγμής τα δύο παιχνίδια θυμίζουν τα προπέρσινα όπου ο Παναθηναϊκός είχε χάσει στις λεπτομέρειες το πρώτο και είχε κερδίσει  στις λεπτομέρειες το δεύτερο. Μακάρι τνα υπάρξει η ίδια συνέχεια. Είχα τον Αργύρη Πεδουλάκη προπονητή κι αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ένας σκληρά δομημένος τεχνικός που ξέρει να φτιάχνει σκληρά δομημένες ομάδες που δύσκολα μπορούν να συντρίψουν αντιπάλους, αλλά επίσης πολύ δύσκολα μπορεί να συντριβούν. Είναι ένας προπονητής που έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια στο τελευταίο πεντάλεπτο και ξέρει πώς να δημιουργεί μια σκληρή ομάδα με καλά δομημένη φιλοσοφία.

Για το αν θα έπρεπε να γίνει ή όχι φάουλ στον Διαμαντίδη στην τελευταία φάση επιτρέψτε μου να μην τοποθετηθώ. Το περίεργο, πάντως, είναι ότι ο Πασκουάλ άφησε τον Τζαουάι να παίξει την τελευταία άμυνα στον Διαμαντίδη, ο οποίος του χάλασε την ισορροπία».

Καλά έκανε ο Πεδουλάκης και ο Διαμαντίδης που είπαν ότι η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι φαβορί. Κανείς δεν θα κατηγορούσε τον Παναθηναϊκό, που είναι νέα ομάδα, αν δεν πήγαινε στο φάιναλ φορ. Τώρα, βέβαια με δεδομένο ότι το ΟΑΚΑ θα κοχλάζει έχει μπει το  «πρέπει» και για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως το «πρέπει» το έχει η Μπαρτσελόνα».

Για τον Κουφό και τις άλλες επιλογές της Εθνικής: «Παρακολουθούμε την εξέλιξη όλων των παικτών και τα συμπεράσματα θα βγουν αφού τελειώσει η σεζόν. Πιστεύω ότι ο Κουφός θέλει να έρθει στην Εθνική, μίλησα με την οικογένειά του και τον ίδιο και αυτό μου είπε».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved