Τσαρτσαρής: «Να διαγράψουμε την ήττα»

Τσαρτσαρής: «Να διαγράψουμε την ήττα»

Τον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ σκέφτεται ήδη ο Κώστας Τσαρτσαρής ο οποίος θέλει να ξεχάσει το γρηγορότερο δυνατόν την ήττα από την Ούνιξ Καζάν.

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε αναλυτικά μετά την ήττα της ομάδας του από την ομάδα της Ρωσίας…

Για το ματς με την Ούνιξ: «Είναι στο χέρι μας να διαγράψουμε την ήττα. Η ομάδα έχασε και τώρα πρέπει να δούμε τι έφταιξε για να το διορθώσουμε. Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε όμως πρέπει να πάρουμε νίκες. Τα πάντα απόψε μας πήγαν στραβά. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε προγραμματίσει στην προετοιμασία όλη τη βδομάδα και σε αυτά τα παιχνίδια όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η Ούνιξ ήρθε διαβασμένη για να πάρει τη νίκη, εμείς έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα πρωταθλητή Ευρώπης και να αντισταθούμε γυρίζοντας το ματς, όμως είναι κάτι που δεν έγινε».

Για τη συνέχεια στο Top 16: «Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ. Αν το κερδίσουμε αυξάνουμε τις πιθανότητες μας για πρόκρισης. Το σημερινό ματς ήταν μια κακή παρένθεση. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την … έκτη ταχύτητα. Τα λόγια όμως είναι εύκολα, οι πράξεις είναι δύσκολες. Πρέπει αυτό να το δείξουμε στο παρκέ».

Για τη συμπλήρωση 200 συμμετοχών του στην Euroleague: «Δεν είναι σωστό ειδικά τέτοιες στιγμές να μιλάμε για κάτι προσωπικό. Συνέβη και είμαι χαρούμενος. Πρόκειται για ένα όμορφο και μεγάλο ταξίδι. Οι τίτλοι μένουν χαραγμένοι στη μνήμη όλα αυτά τα χρόνια. Κρατάμε τις εμπειρίες και τις γνωριμίες».

Για το τι εύχεται για τη συνέχεια: «Η βελτίωση η καλύτερη ευχή. Οι στόχοι μου συμπίπτουν με αυτούς της ομάδας οπότε νίκη στα επόμενα ματς είναι αυτό που θέλω».



Αταμάν: «Η Βαλένθια έχει καλύτερο προπονητή, δεν έχω καλή απόδοση φέτος»
Αταμάν: «Η Βαλένθια έχει καλύτερο προπονητή, δεν έχω καλή απόδοση φέτος»
Ρογκαβόπουλος: «Είμαστε καλύτεροι από τη Βαλένθια»
Ρογκαβόπουλος: «Είμαστε καλύτεροι από τη Βαλένθια»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο κυρίαρχος του ευρωπαϊκού μπάσκετ»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο κυρίαρχος του ευρωπαϊκού μπάσκετ»
Ολυμπιακός: Με Μπαρτσελόνα ή Μονακό για την πρόκριση στο Euroleague Final Four 2026
Ολυμπιακός: Με Μπαρτσελόνα ή Μονακό για την πρόκριση στο Euroleague Final Four 2026
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved