Μίσσας: «Γλυκόπικρη γεύση»

Μίσσας: «Γλυκόπικρη γεύση»

Η Ελλάδα κατάφερε να βρεθεί στις καλύτερες 8 ομάδες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά μπορούσε να προκριθεί στα ημιτελικά, κάτι που αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα.

Αυτό τόνισε ο Κώστας Μίσσας κατά την επιστροφή της εθνικής ομάδας της χώρας μας από την Κωνσταντινούπολη. Η αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» έφτασε το πρωί της Πέμπτης (14/9) στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την… γεύση για του άφησε.

«Γλυκόπικρη γεύση, μετά από δύο μήνες πολλής δουλειάς, αρκετών δυσκολιών και προβλημάτων, σε μία δύσκολη αποστολή και ήταν και είναι η εθνική ομάδα. Από την μία πλευρά μπορέσαμε να βρεθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης παρά τα προβλήματα, από την άλλη θα μπορούσαμε καλύτερα να μπούμε στην τετράδα. Αυτό μας αφήνει μία πικρή γεύση», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για το τι θα άλλαζε: «Θα έβαζα τον Αντετοκούνμπο στην ομάδα (σ.σ. γέλια). Κοίτα, δεν μπορείς να μπεις σε αυτή την λογική, πρέπει να διαχειριστείς όλα όσα έρθουν στον δρόμο σου. Σίγουρα και το κομμάτι από την έλλειψη του Γιάννη και τα αποτελέσματα της κακής μας εικόνα στον όμιλο ήταν πράγματα που έπρεπε να διαχειριστούμε στα νοκ-άουτ, όπου είχαμε μία πολύ καλύτερη εικόνα».

Τέλος, ο Έλληνας κόουτς σχολίασε: «Αυτό που κρατάω εγώ είναι πως είναι πολύ σημαντικό όταν λειτουργείς σαν ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο και σκέφτεσαι σαν ομάδα, μπορείς να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα. Γενικότερα στο Ευρωμπάσκετ υπάρχουν νέες δυνάμεις που αυξάνονται και που στο παρελθόν δεν είχαν ιδιαίτερο σεβασμό ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Η Λετονία για παράδειγμα είναι μία ανερχόμενη δύναμη, με πολύ καλούς παίκτες. Η Γερμανία επίσης. Αλλάζουν δεδομένα και στάτους, ωστόσο σε ότι έχει να κάνει με τις εθνικές ομάδες και τα παράθυρα, θεωρώ πως θα είναι καταστροφή. Ποια ομάδα θα παίξει στα παράθυρα και στο Παγκόσμιο; Έχουν αλλάξει πράγματα και δεδομένα, πρέπει να δούμε τι θα γίνει».



Πεναρόγια: «Ο Καλάθης είναι ο κορυφαίος στις ασίστ όλων των εποχών στη EuroLeague»
Πεναρόγια: «Ο Καλάθης είναι ο κορυφαίος στις ασίστ όλων των εποχών στη EuroLeague»
Τότεναμ: Απολογείται ο Τούντορ για σχόλια που έκανε για διαιτητή
Τότεναμ: Απολογείται ο Τούντορ για σχόλια που έκανε για διαιτητή
ΑΕΚ: Συναντά τους οπαδούς ο Βασίλης Δημητριάδης
ΑΕΚ: Συναντά τους οπαδούς ο Βασίλης Δημητριάδης
Ιδιοκτήτης Μπακς για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είτε θα ανανεώσει, είτε θα γίνει trade»
Ιδιοκτήτης Μπακς για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είτε θα ανανεώσει, είτε θα γίνει trade»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved