Πιάνει «λιμάνι» ο Ζήσης

Πιάνει «λιμάνι» ο Ζήσης

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον ο Νίκος Ζήσης, παρά τα όσα αναφέρει ο διοικητικός ηγέτης της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι.

Ο τελευταίος διέψευσε πως έχει γίνει πρόταση από τους Πειραιώτες στην ιταλική ομάδα για την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον επαναπατρισμό του και το μόνο πρόβλημα που υπάρχει για την παραχώρησή του από τη Σιένα είναι η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό. Οι Πειραιώτες δίνουν 150.000 ευρώ, ενώ οι Ιταλοί ζητούν 280.000 ευρώ. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, εκφράζεται η αισιοδοξία πως η «χρυσή τομή» θα έχει βρεθεί έως το τέλος της εβδομάδας και ο Νίκος Ζήσης θα είναι ο τρίτος παίκτης που θα ανακοινωθεί, μετά τους Χάινς και Λούκας.

Μόνο η ανακοίνωση από την πειραϊκή ΚΑΕ απομένει και για την ανανέωση των συμβολαίων των Μιχάλη Πελεκάνου, Γιώργου Πρίντεζη, Παναγιώτη Βασιλόπουλου και Ανδρέα Γλυνιαδάκη, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τους διοικούντες την ομάδα.{textlink}

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι ουσιαστικά «κλεισμένος», ενώ στις τάξεις των διοικούντων την ΚΑΕ υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία πως σύντομα θα καταφέρουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Ματ Νίλσεν, ο οποίος άλλωστε βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.



Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αραβία καλεί Μουκουντί!
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αραβία καλεί Μουκουντί!
Απέρριψε το ΝΒΑ ο Μπιμπέροβιτς - Μένει Φενέρ
Απέρριψε το ΝΒΑ ο Μπιμπέροβιτς - Μένει Φενέρ
ΑΕΚ: «Σκληρό πόκερ» με Ντέσερς – Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/07)
ΑΕΚ: «Σκληρό πόκερ» με Ντέσερς – Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/07)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/07): Πού θα δείτε τα φιλικά των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (09/07): Πού θα δείτε τα φιλικά των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved