«Θα τον θυμόμαστε για πάντα»

«Θα τον θυμόμαστε για πάντα»

Συγκλονισμένοι από το θάνατο του Γιάννη Κατμερτζή, ο οποίος έφυγε χθες (24/05) από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, είναι στον Ίκαρο.

Οι διοικούντες το σύλλογο της Καλλιθέας εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για το γνωστό σε όλους με το προσωνύμιο «Γάιδαρος», εκφράζοντας τα βαθιά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και στους φίλους του στη Δάφνη, με την οποία συνέδεσε το όνομά του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η απώλεια του Γιάννη Κατμερτζή συγκλόνισε κάθε αγνό φίλο του μπάσκετ, διότι ο γνωστός σε όλους μας ως «γάιδαρος» ήταν κι αυτός ένας αγνός μπασκετικός και μάλιστα από τους πλέον φανατικούς και καταρτισμένους. Μπορεί σε όλους να ήταν γνωστός για το πάθος του με τον Α.Ο. Δάφνης, πλην όμως αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο θηριώδης Γιάννης ήταν άριστα ενημερωμένος ιδίως για τις εξελίξεις στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και ήξερε πολύ καλά παίκτες από τα κολέγια του NCAA, αλλά και από το ΝΒΑ. Μάλιστα όταν στο ξεκίνημα της δεκαετίας του ’90 η Δάφνη είχε αποκτήσει τον (άσημο στο ευρύ κοινό) Μέλβιν Τσίτουμ, ο «γάιδαρος» γνώριζε με λεπτομέρειες τα κατορθώματά του στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους φίλους του στη Δάφνη, η οποία αποτελούσε τη δεύτερη οικογένειά του. Είναι βέβαιο πως θα θυμόμαστε τον Γιάννη Κατμερτζή για πάντα».



Εθνική Ισπανίας: Χωρίς Ερνανγκόμεθ στο «παράθυρο» - Κλήθηκε παίκτης του Περιστερίου
Εθνική Ισπανίας: Χωρίς Ερνανγκόμεθ στο «παράθυρο» - Κλήθηκε παίκτης του Περιστερίου
Live Streaming Ελλάδα - Β. Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2027
Live Streaming Ελλάδα - Β. Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2027
ΑΕΚ: Στην UEFA οι Ηλιόπουλος και Λυσάνδρου
ΑΕΚ: Στην UEFA οι Ηλιόπουλος και Λυσάνδρου
Εθνική ομάδα: Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η «μάχη» για το Παγκόσμιο
Εθνική ομάδα: Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η «μάχη» για το Παγκόσμιο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved