Ολυμπιακός: Έβγαλε διαρκείας για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Έβγαλε διαρκείας για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Σε κυκλοφορία έθεσε τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος στη Euroleague και αυτή στην Basket League, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στην πρώτη θέση και στις δύο διοργανώσεις, το τμήμα μάρκετινγκ... αξιοποιεί το "momentum".

Τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία την Τετάρτη (05/04). Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει με προτεραιότητα σε αυτούς που ήδη κατέχουν κάρτες διαρκείας, ενώ ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θα συνεχιστεί και στους νέους κατόχους.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 05/04/2023 ξεκινούν οι κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023 – 2024, νωρίτερα απο την περυσινή σχετική περίοδο.

Από την Τετάρτη 05/04/2023 και μέχρι και την Παρασκευή 21/04/2023 θα πραγματοποιούνται οι κρατήσεις των θέσεων που αφορούν τους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2022 – 2023.

Όσοι από τους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2022 – 2023 επιθυμούν να αλλάξουν θέση ή τμήμα πριν κάνουν την κράτησή τους, θα επικοινωνούν μαζί μας στο ticketing@olympiacosbc.gr, υποβάλλοντας το αίτημά τους με το τμήμα ή τη θέση που επιθυμούν διευκρινίζοντας τη θέση που έχουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι όποιες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν με τη φυσική τους παρουσία κατόπιν ενημερώσεώς τους με email.

 Όσο αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους, θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση σε μεταγενέστερο στάδιο και ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ:

Online:
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της K.A.EΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacosbc.gr/tickets)

  • Από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, καθημερινές 10:00 – 18:00.
  • Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 211 199 6007 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00 – 21:00 και Σαββατοκύριακο από τις 10:00 – 21:00.

Οι κατηγορίες VIP, COURT, BASELINE και FAMILY δεν θα διατεθούν online αλλά μόνο τηλεφωνικά στα κάτωθι τηλέφωνα:

  • VIP/ COURT/ BASELINE: 210 45 27 471
  • FAMILY: 210 45 27 473

Πληροφορίες δίνονται και στα κάτωθι τηλέφωνα ΚΑΙ στο email:

Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθεί κατόπιν νέας ενημέρωσης από πλευράς μας από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Για την κράτηση και για την περαιτέρω έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΜΚΑ

ΑΔΤ

ΑΦΜ

Αριθμός κινητού τηλεφώνου

Εmail

Κάθε κάτοχος-μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας ισχύουν από έτος γέννησης 2008 και μετά.

Οι προϋποθέσεις εισόδου στο γήπεδο καθορίζονται ανάλογα με τις ισχύουσες αποφάσεις της Πολιτείας.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Οι συνδρομές δεν εμπεριέχονται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους:

  • Στο Internet: (olympiacossfp.gr).
  • Από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από τη θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
  • Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «Κάρτα Μέλους του Ολυμπιακού» μπορείτε να καλέσετε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στο 211 100 70 60 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00 ή στο email members@osfp.gr 

Από φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ηλεκτρονικού εισιτηρίου διαρκείας, επιλέγοντας στον τρόπο παραλαβής το «Digital Season ticket: Αποθήκευση στο wallet του smartphone σας».  Σε αυτή την περίπτωση, θα  σας σταλεί με email το επιβεβαιωτικό κράτησης με ένα προσωρινό ηλεκτρονικό εισιτήριο διαρκείας σας συνημμένο σε μορφή .pdf, το οποίο και θα παραβλέψετε.  Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την αποστολή του «κανονικού» εισιτηρίου το οποίο θα σκανάρετε στην είσοδο της εγκατάστασης του ΣΕΦ.  Για διευκόλυνσή σας, προτείνουμε να το αποθηκεύσετε στο wallet του smartphone σας

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των διαρκείας ΕΔΩ

SEASON TICKETS 23 24 PALAIOI KATOXOI 0ce2dea8

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πριν από κάθε κράτηση εισιτηρίου διαρκείας να διαβάσετε τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ αυτών».Euro 2024: Γράφει ιστορία ο Ρονάλντο με την Πορτογαλία - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας
Euro 2024: Γράφει ιστορία ο Ρονάλντο με την Πορτογαλία - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας
Πινγκ Πονγκ: Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας με την Κόμφορτ η Γερασιμάτου δεύτερη σερί χρονιά
Πινγκ Πονγκ: Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας με την Κόμφορτ η Γερασιμάτου δεύτερη σερί χρονιά
Cheerleading: Ρεκόρ συμμετοχών σε Πανελλήνιο και Olympus All Star
Cheerleading: Ρεκόρ συμμετοχών σε Πανελλήνιο και Olympus All Star
Άρση Βαρών: Eξαιρετικός ο Παναγιώτης Σπύρου, 4ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15
Άρση Βαρών: Eξαιρετικός ο Παναγιώτης Σπύρου, 4ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved