Live Streaming Παναθηναϊκός - Καρδίτσα

Live Streaming Παναθηναϊκός - Καρδίτσα

Παναθηναϊκός - Καρδίτσα: Παρακολουθήστε την αναμέτρηση σε live streaming.

Στο ΟΑΚΑ θα γίνει το τέταρτο παιχνίδι του Σαββάτου (4/3, 20:30, ΕΡΤ3) μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό. Σε αυτό ο Χρήστος Σερέλης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «πράσινων» και για την Basket League και θα γίνει ο 21ος που θα τους κοουτσάρει στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από οχτώ διαδοχικές νίκες, σερί το οποίο άρχισε στις 11 Δεκεμβρίου. Έχει μία από τις τρεις αήττητες έδρες του Πρωταθλήματος (8-0) και ως γηπεδούχος σημειώνει σχεδόν τέσσερις περισσότερους πόντους έναντι των εκτός έδρας αγώνων του (85,62 έναντι 81,85) αλλά έχει μεγαλύτερο αμυντικό παθητικό (δέχεται 69,5 έναντι των 67,71 που δέχεται εκτός έδρας).

Η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό θα πάει στο ΟΑΚΑ μετά τη νίκη της επί του Περιστερίου bwin που ήταν η δεύτερη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και η τρίτη συνολικά. Είναι όμως μία από τις τρεις ομάδες –μαζί με Ιωνικό και Απόλλωνα Carna- που δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της εκτός έδρας νίκης. Μακριά από το γήπεδο της πάντως, η θεσσαλική ομάδα παρουσιάζει μικρές αποκλίσεις στις επιθετικές και αμυντικές επιδόσεις της από τα εντός στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Ως φιλοξενούμενη η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό σημειώνει 2,25 λιγότερους και δέχεται 2,38 περισσότερους πόντους.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Από το πρώτο ημίχρονο φρόντισε ο Παναθηναϊκός να «κλειδώσει» τη νίκη στο ματς του πρώτου γύρου, που ήταν και το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 57-38 μετά τις δύο πρώτες περιόδου και έφτασαν χωρίς πίεση στην επικράτηση με 99-82.

Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή επίδοση του Γιώργου Παπαγιάννη που είχε 10/10 δίποντα και ήταν η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία του Παναθηναϊκού, αφού ο Νίκος Γκάλης είχε 13/13 στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ σε ματς που έγινε στις 15 Ιανουαρίου 1994. Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού Πρωταθλήματος κρατάει ο νυν «πράσινος» Δημήτρης Αγραβάνης που είχε 14/14 στο περσινό παιχνίδι του Προμηθέα με τον Ιωνικό.

Ο Παπαγιάννης με τα 10/10 δίποντα του στο παιχνίδι που έγινε στις 20 Νοεμβρίου, έφτασε στους 20 πόντους έχοντας και 30 ranking ενώ ακόμη για τους «πράσινους» ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε 14 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ. Για την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό καλύτεροι ήταν ο Τζέιμς Μπέϊτμον (22π, 5ασ, 12κ.φ.) και ο Τζιμ Μπεχάιμ (15π, 3/4δ, 3/4τρ).

Παρακολουθήστε εδώ την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Καρδίτσα σε live streaming

 



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved