All Star Game: Νικητής ο Βεζένκοφ στη «μάχη» με τον Παπαγιάννη (videos)

All Star Game: Νικητής ο Βεζένκοφ στη «μάχη» με τον Παπαγιάννη (videos)

Σε... διαγωνισμό καρφωμάτων μετατράπηκε ο αγώνα του 25ου All Star Game.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο του 7χιλ. θεατές που κατέκλισαν το ΟΑΚΑ καθώς το θέαμα κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ. Για την ιστορία η ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ, που κατέκτησε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, επικράτησε εκείνης του Γιώργου Παπαγιάννη με 137-112.

Η σάλα «Νίκος Γκάλης» υποδέχθηκε τα μεγάλα αστέρια της Basket League και εκείνοι έδειξαν να το ευχαριστιούνται ιδιαιτέρως αφού δεν έλειψαν τα πειράγματα ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους αλλά και οι «προσωπικές» μάχες αφού τα μαρκαρίσματα άλλαξαν πολλές φορές για να υπάρξουν τα «ένας εναντίον ενός» που ήθελαν οι ίδιοι οι αθλητές.

Η γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ επέστρεψε στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ αποδείχθηκε το σημείο συνάντησης νεαρών κυρίως φιλάθλων με τα αθλητικά τους ινδάλματα.

Η ομάδα του Γιώργου Παπαγιάννη μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να το... τελειώσει με τα τρίποντα. Οσο οι παίκτες των «μπλε» τα έβαζαν πίσω από τα 6,75μ. τόσο η ομάδα τους είχε σταθερά το προβάδισμα. Μέχρι και ο Βασίλης Σπανούλης επιχείρησε τρίποντο, από τον πάγκο με το κοστούμι!

 

Στη δεύτερη περίοδο όμως οι «άσπροι» του Σάσα Βαζένκοφ αποφάσισαν να... σπάσουν τα καλάθια. Τα καρφώματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Οι άμυνες έδιναν χώρο στο θέαμα και οι παίκτες αποζημίωναν τους θεατές με διαδοχικά καρφώματα, ζεσταίνοντας το κοινό για τον αντίστοιχο διαγωνισμό του ημιχρόνου. Η ομάδα του Βεζένκοφ μάλιστα με τη βοήθεια και των Τζούστον, Μαγκριφ που επιστρατεύθηκαν, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα 81-76!

Οι πτήσεις συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του MVP Βεζένκοφ να φτάνει τους 100 πόντους λίγο πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου. Την «100άρα» η ομάδα του Παπαγιάννη την ξεπέρασε στο 34' με το τρίποντο του Λαρεντζάκη. Οι προπονητές έριξαν στο παρκέ όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στη γιορτή, με το τέλος του αγώνα να βρίσει νικήτρια τη TEAM Vezenkov με 137-112 έναντι της TEAM Papagiannis.

Τα δεκάλεπτα: 36-42, 81-76, 110-93, 137-112.

TEAM VEZENKOV (Μπαρτζώκας - Καστρίτης): Τολιόπουλος 3, Γκίκας 6, Γουόκαπ 8, Γουόλτερς 6, Φράνκε 4, Νετζήπογλου 6, Αγραβάνης 20, Βεζένκοφ 18, Μίτσελ 19, Φαλ 21, Τζουστον 12.

TEAM PAPAGANNIS (Ράντονιτς - Σπανούλης): Σλούκας, Ντένμον 11, Λαρεντζάκης 12, Νότε 24, Παπανικολάου 5, Μπέικον 12, Γουίλιαμς 6, Μαυροκεφαλίδης 5, Κουλμπόκα 14, ΜακΓκριφ 2, Παπαγιάννης 21.



Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ: Με Μύθου το πλάνο Λουτσέσκου - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ: Με Μύθου το πλάνο Λουτσέσκου - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Κρις Σίλβα: Οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη... κουτσαίνοντας και μπήκε στην Team of the Week του BCL
Κρις Σίλβα: Οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη... κουτσαίνοντας και μπήκε στην Team of the Week του BCL
Ο Χάαλαντ πανηγύρισε σαν ήρωας της ελληνικής μυθολογίας κόντρα στη Ρεάλ - Βίντεο
Ο Χάαλαντ πανηγύρισε σαν ήρωας της ελληνικής μυθολογίας κόντρα στη Ρεάλ - Βίντεο
Μαγική χριστουγεννιάτικη δράση από τα Ευχοστολίδια στο ημίχρονο Παναθηναϊκός ΑKTOR – Πανιώνιος (vid)
Μαγική χριστουγεννιάτικη δράση από τα Ευχοστολίδια στο ημίχρονο Παναθηναϊκός ΑKTOR – Πανιώνιος (vid)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved