Basket League: Tα βλέμματα στα Λιόσια - Το σημερινό πρόγραμμα
INTIME.GR

Basket League: Tα βλέμματα στα Λιόσια - Το σημερινό πρόγραμμα

Με το ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης να συγκεντρώνει τα βλέμματα ξεκινάει σήμερα η 4η αγωνιστική της Basket League

Αφού πρώτα νίκησε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Basket League φέτος, αλλά ηττήθηκε εκτός από τον ΠΑΟΚ στην 2η αγωνιστική και από τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο την προηγούμενη αγωνιστική, ο Άρης κατηφορίζει στην Αθήνα, για ν' αντιμετωπίσει την αήττητη ΑΕΚ, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, το Σάββατο (29/10, 15:45), στην αναμέτρηση με την οποία «ανοίγει η αυλαία» της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρά μία νίκη και δύο ήττες. Όσον αφορά στην Ένωση, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έκανε το 3-0 για ένατη φορά στην Ιστορία της στην Basket League, νικώντας κατά σειρά την Καρδίτσα εντός, τον Απόλλωνα Πατρών εντός και το Περιστέρι εκτός έδρας. Η ΑΕΚ είναι μία από τις δύο μόνο ομάδες –η άλλη είναι ο Προμηθέας- που έχει τέσσερις παίκτες με διψήφιο μέσο όρο πόντων μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές (Μίτσελ 16,33, ΜακΓκριφ 13, Φρέιζιερ 12,67, Ουίλιαμς 10,67) ενώ άλλοι δύο είναι κοντά σε αυτόν (Στρέλνιεκς, Μάντσεν).

Ο Άρης, στα τρία πρώτα παιχνίδια του στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα έχει αναδείξει τον κορυφαίο πασέρ (ο Τζος Χάγκινς έχει 28 ασίστ μετά το ιστορικό ρεκόρ των 13 που μοίρασε τη Δευτέρα απέναντι στον Ολυμπιακό) και τον κορυφαίο ριμπάουντερ (ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν έχει 31 όσα και ο Μαυροκεφαλίδης).

Τον δεύτερο συνεχόμενο και συνολικά τρίτο εντός έδρας αγώνα του στο σύνολο των τεσσάρων αγωνιστικών θα δώσει το Σάββατο (29/10, 17:00) ο Απόλλων υποδεχόμενος στην Πάτρα το Περιστέρι. Ο Απόλλων μετά τις ήττες από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ εντός έδρας, «άνοιξε λογαριασμό» με την επικράτηση του επί της Καρδίτσας. Το Περιστέρι από την πλευρά του, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του ΠΑΟΚ, ηττήθηκε εκτός από τον Ολυμπιακό και εντός έδρας από την ΑΕΚ.

Στις 19:15, το Σάββατο ο ΠΑΟΚ αναζητά την 3η νίκη του υποδεχόμενος τον Ιωνικό Νικαίας στην Πυλαία. Ο «Δικέφαλος» μπήκε με ρεκόρ 2-1 στην Basket League, ενώ η ομάδα της Νίκαιας έχει αρχίσει την προσπάθεια της με ρεκόρ 1-2.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Περιστέρι, επιβλήθηκε εντός του Άρη και εκτός έδρας του Λαυρίου. Είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια που ο ΠΑΟΚ σημείωσε δύο νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια του, αφού αυτό έγινε για τελευταία φορά στην εκκίνηση της σεζόν 2018-19. Ο Ιωνικός ξεκίνησε με τη νίκη επί του Κολοσσού στην παράταση και στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Προμηθέα εκτός και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

Μέσα από αυτό το παιχνίδι θα επιστρέψει ο Κώστας Μέξας για πρώτη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena. Τον αντιμετώπισε βέβαια πέρυσι με τον Ηρακλή, αλλά στο ματς που έγινε στο Ιβανώφειο (73-84).

To πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 29/10

15:45 ΑΕΚ - Άρης
17:00 Καρδίτσα - Προμηθέας
17:00 Απόλλων Πατρών - Περιστέρι
19:15 ΠΑΟΚ - Ιωνικός

Κυριακή 30/10

15:45 Παναθηναϊκός - Κολοσσός
19:15 Ολυμπιακός - Λαύριο

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 3-0
2. ΑΕΚ 3-0
3. Παναθηναϊκός 2-1
4. Προμηθέας 2-1
5. ΠΑΟΚ 2-1
6. Καρδίτσα 1-2
7. Ιωνικός 1-2
8. Κολοσσός 1-2
9. Απόλλων 1-2
10. Περιστέρι 1-2
11. Άρης 1-2
12. Λαύριο 0-3

 



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved