Λαρεντζάκης: «Μοναδικό μελανό σημείο είναι πως σταματάει ο Πρίντεζης»
INTIME

Λαρεντζάκης: «Μοναδικό μελανό σημείο είναι πως σταματάει ο Πρίντεζης»

Ολυμπιακός: Για την επιτυχία των «ερυθρόλευκων» φέτος και την κατάκτηση του νταμπλ μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ τόνισε πως μοναδικό μελανό σημείο ήταν η αποχώρηση του Πρίντεζη από τα παρκέ.

«Κοιτάμε ότι κερδίσαμε τον τίτλο, παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ. Ο κόσμος μας στήριξε. Το μόνο μελανό σημείο της χρονιάς είναι ότι σταματάει ο Γιώργος. Σίγουρα θα με επηρεάσει. Του εύχομαι ότι καλύτερο και τον αγαπάμε. Ξέρω δεν του αρέσουν αυτά, αλλά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ».

 

Από πλευράς του ο Μουσταφά Φαλ είπε:

«Νιώθω πολύ καλά. Ήταν ο βασικός μας στόχος αυτός ο τίτλος και τον πετύχαμε. Ήταν μια πετυχημένη σεζόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η χημεία μας έδωσε το πρωτάθλημα. Έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας και τον ευχαριστούμε.

Κάθε χρόνο θες να κερδίζεις και την Euroleague. Είχαμε τύχη να τα καταφέρουμε φέτος, παίξαμε πολύ καλά, αλλά ηττηθήκαμε πέρυσι. Θα επανέλθουμε πιο δυνατοί του χρόνου».

 

Oι δηλώσεις του άσου των «ερυθρόλευκων» Σάσα Βεζένκοφ στην ΕΡΤ: 

«Στους ανθρώπους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, στον κόσμο, στον προπονητή, στους προέδρους. Ήταν μία απαιτητική χρονιά, Ξέραμε ότι πρέπει να πετύχουμε. Το Κύπελλο μας ξεκλείδωσε και μετά ήρθε και το πρωτάθλημα». 

«Παίζω κάθε φορά για την ομάδα μου. Το σημαντικό είναι η ομάδα να πετυχαίνει. Πρέπει να το χαρούμε και από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε τη δουλειά και να έχουμε συνέπεια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο». 

«Ο Γιώργος είναι ένας θρύλος. Είναι πρώτα καταπληκτικό άνθρωπος και μετά παίκτης. Θα μας λείψει, θα τον βλέπουμε, αλλά θα απολαύσει τη ζωή του πλέον. Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας. Πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά βλέπουμε».

 

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε για την αποχώρηση του Πρίντεζη από την ενεργό δράση:

«Είναι κλισέ πλέον, αλλά είναι πολλά τα χρόνια, πολλές οι ώρες, τα ταξίδια, τα ξενοδοχεία, είναι πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Είναι οι χαρές, οι λύπες οι τσακωμοί. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα τον άνθρωπο Γιώργο και από εκεί και πέρα το τι έκανε στο γήπεδο δεν χωράνε λόγια. Δεν φτάνουν τα λόγια να περιγράψουν το ήθος του. Η χρονιά δεν μπορούσε να εξελιχθεί πιο ιδανικά. Πήγαμε στο Φάιναλ Φορ που δεν ήταν πρωταρχικός στόχος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά που ήταν στην Α2 για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1. 

Ίσως να μην πήραν τα κρέντιτ που τους άξιζαν. Και αυτοί μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος που δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο επίλογο για τη φετινή χρονιά. 

Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Ακόμα είμαστε λίγο ζαλισμένοι. Δεν έχει σημασία ούτε ποιος είναι αρχηγός. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και έτσι γινόμαστε όλοι χαρούμενοι, όλοι καλοί, μέσα από την επιτυχία της ομάδας»

 



Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved