Live streaming οι αγωνες της Basket League

Live streaming οι αγωνες της Basket League

Δείτε λεπτό προς λεπτό τα παιχνίδια για την Basket League

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί τη Μ.Τετάρτη (20/4, 17:00) ένα από τα πέντε ματς της ημέρας για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Basket League με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ηρακλή. Προέρχεται από την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα με την οποία έκανε βήμα προς την τετράδα της κανονικής περιόδου. Ο Ηρακλής μετά από δύο συνεχόμενες νίκες επί του Απόλλωνα Oscar εκτός (89-95) και του Άρη εντός έδρας (91-86), ηττήθηκε το Σάββατο (16/4) εντός έδρας από τον Κολοσσό H Hotels (62-64). Η ΑΕΚ θα δώσει το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για την κανονική περίοδο –τελευταίο θα είναι αυτό με το Περιστέρι Vitabiotics. Ως γηπεδούχος έχει ρεκόρ 7-3 με τελευταίο παιχνίδι της στα Άνω Λιόσια εκείνο με το Λαύριο Megabolt το οποίο νίκησε με 90-75. Ο Ηρακλής μετράει δύο νίκες στα εννιά εκτός έδρας παιχνίδια του αλλά προέρχεται από την επικράτηση επί του Απόλλωνα Oscar. Έχει μπροστά του το ματς με την ΑΕΚ αλλά και ακόμη δύο εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό και τον Προμηθέα.

Έπειτα από ένα κενό 18 ημερών αφού προηγήθηκε η αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή και του ρεπό του στην 22η αγωνιστική, ο Ιωνικός επιστρέφει στη δράση τη Μ.Τετάρτη (20/4, 17:00) υποδεχόμενος το Περιστέρι Vitabiotics. Η ομάδα της Νίκαιας προέρχεται από την ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα με 88-84. Οι «κυανοκίτρινοι» από την πλευρά τους μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες, στο μεγαλύτερο τους αρνητικό σερί στην τελευταία τετραετία, μετά την επάνοδο τους στη Stoiximan Basket League. Ο Ιωνικός έχει ρεκόρ 3-7 στο κλειστό της Νίκαιας, εκεί όπου επιβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του με 86-84 του Κολοσσού H Hotels. Με αυτήν έβαλε τέλος στο σερί των επτά εντός έδρας ηττών του. Το Περιστέρι Vitabiotics προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες μακριά από την έδρα του, αφού έχασε κατά σειρά από τον Προμηθέα (82-77), τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (75-57), τον Ολυμπιακό (104-85) και τον Απόλλωνα Oscar (74-72). Το τελευταίο διπλό του ήταν εκείνο της 23ης Ιανουαρίου επί του Λαυρίου Megabolt (52-75).

Το Λαύριο Megabolt προερχόμενο από τέσσερις σερί ήττες θα υποδεχτεί τον Προμηθέα που μετράει τρεις διαδοχικές ήττες και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες επιζητούν την επιστροφή τους στις επιτυχίες. Η ομάδα της λαυρεωτικής μετά το διπλό επί του Ιωνικού στις 26 Μαρτίου, ηττήθηκε κατά σειρά από τον Απόλλωνα Oscar εκτός (72-62), την ΑΕΚ εκτός (90-75), τον Κολοσσό H Hotels εντός (81-84) και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εντός έδρας (82-91). Η ομάδα της Πάτρας από την άλλη πλευρά νίκησε τον Ιωνικό στο «Δ.Τόφαλος» στις 2 Απριλίου (88-84) και στη συνέχεια ηττήθηκε κατά σειρά από τον Κολοσσό H Hotels εκτός (68-61), τον Ολυμπιακό (66-85) και την ΑΕΚ (85-89) εντός έδρας. Το Λαύριο Megabolt είναι πλέον στο 3-8 εντός έδρας και θα παίξει για τελευταία φορά στην κανονική περίοδο σε αυτήν. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν θα αποφύγει το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας του ως γηπεδούχος, αφού στις προηγούμενες έξι σεζόν του στην κατηγορία ο χειρότερος απολογισμός του ήταν το 5-8 της περιόδου 2018-19. Ο Προμηθέας με τις δύο ήττες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του, έχει πλέον αρνητικό πρόσημο ως φιλοξενούμενος με ρεκόρ 4-5. Έχει μπροστά του, μετά το ματς του Λαυρίου, δύο ακόμη εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ mateco (27/4, 19:15) και τη Λάρισα (11/5, 17:00).

Δείτε ΕΔΩ την αναμέτρηση Λαύριο-Προμηθέας
Δείτε ΕΔΩ την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ηρακλής
Δείτε ΕΔΩ την αναμέτρηση Ιωνικός-Περιστέρι



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved