ΑΕΚ: Το «20+8+6» του Ανγκόλα θύμισε… Ούκιτς

ΑΕΚ: Το «20+8+6» του Ανγκόλα θύμισε… Ούκιτς

ΑΕΚ-Λαύριο: Ο Ανγκόλα ντύθηκε... Ούκιτς κόντρα στους Λαυριώτες

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Λάρισα ήταν ο Κίνο Κολόμ που είχε έναν συνδυασμό κοντά –αλλά και μακριά- στο triple-double με 16 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ «φλερτάροντας» με αυτό που είχε κάνει στις 30 Απριλίου 2017 ο Ρόκο Λένι Ούκιτς με 24 πόντους, εννιά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ. Χθες ένας άλλος παίκτης της ΑΕΚ, ο Μπράιαν Ανγκόλα, έδωσε μία καλή ευκαιρία για να θυμηθούμε εκείνη την εμφάνιση του Κροάτη.

Ο Ανγκόλα οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί του Λαυρίου Megabolt με έναν συνδυασμό αριθμών που δεν είχε κανείς άλλος παίκτης της ΑΕΚ από εκείνη την εμφάνιση του Ούκιτς κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Ο Ανγκόλα έγινε ο πρώτος παίκτης της «Ένωσης» από εκείνο το απόγευμα του Απριλίου του 2017 που είχε τουλάχιστον 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε ένα παιχνίδι. Ο Ούκιτς σε εκείνο το ματς της σεζόν 2016-17 είχε και έξι κερδισμένα φάουλ όπως χθες ο Κολομβιανός και έμεινε χωρίς λάθος ενώ ο Ανγκόλα είχε μόνο ένα.

Κατά τα άλλα για την ΑΕΚ…

*Ο Νίκος Παππάς με τις δύο που είχε στο χθεσινό ματς, έφτασε τις 500 σε 274 αγώνες καριέρας στη Stoiximan Basket League.

*Ένα αμυντικό ριμπάουντ αρκούσε για τον Δημήτρη Μαυροειδή για να τον καταστήσει τον 13ο παίκτη στην ιστορία της ΑΕΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τα 300΄.

*Η ΑΕΚ πήρε μόνο 16 από τους 82 πόντους της μέσα από τη ρακέτα του Λαυρίου Megabolt και αυτό είναι νέο αρνητικό ρεκόρ για το φετινό Πρωτάθλημα. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 18 πόντων που είχε ο Κολοσσός H Hotels στο ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Κάρτερ 5ος πασέρ του Λαυρίου Megabolt

Ο Τάισον Κάρτερ πρόσθεσε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του στη Stoiximan Basket League παρότι αυτή δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την τρίτη συνεχόμενη ήττα για το Λαύριο Megabolt. Ο Αμερικανός πάντως, πέραν των 23 πόντων και των πέντε ριμπάουντ του, μοίρασε τρεις ασίστ που του έδωσαν μία θέση στην πρώτη πεντάδα των πασέρ της ομάδας της λαυρεωτικής στην κατηγορία.

Ο Κάρτερ έφτασε τις 104 ασίστ και έγινε ο 5ος πασέρ του Λαυρίου Megabolt αφού ξεπέρασε τον Ντόρον Λαμπ που είχε 103 στις σεζόν 2017-18 και 2018-19.

Ακόμη για το Λαύριο Megabolt…

*Ο Βασίλης Μουράτος έγινε ο 6ος σε συμμετοχές με την ομάδα της λαυρεωτικής στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Η χθεσινή ήταν η 61η και με αυτήν άφησε πίσω του τον Σάκη Γιαννακόπουλο που έκανε 60 συμμετοχές στην τριετία 2015-18.

Με τους 10 πόντους που σημείωσε χθες, ο Μουράτος έγινε ο δεύτερος παίκτης του Λαυρίου Megabolt, μετά τον Τζαμάλ Νίξον, που ξεπέρασε τους 600. Παράλληλα έχοντας 2/5 τρίποντα, «έπιασε» στην 6η θέση τον Λαμπ με 60 εύστοχα τρίποντα.


*Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης έγινε χθες ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt στη Stoiximan Basket League. Είχε επτά πόντους με τους οποίους έφτασε τους 556 και προσπέρασε τον Ντόρον Λαμπ που είχε 552 πόντους.



ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved