Live Chat Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ιωνικός

Live Chat Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ιωνικός

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ιωνικός: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ιωνικό (19:30) για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Μετά τη διπλή του υποχρέωση στην Ευρωλίγκα αλλά και το ρεπό του το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Basket League, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει στη δράση στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι «πράσινοι» γνώρισαν απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (81-71), χάνοντας διαφορά 19 πόντων που είχαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Νικαιώτες από την πλευρά τους επικράτησαν τη 2η αγωνιστική του Άρη στην παράταση, ενώ προέρχονται και από τη μεγάλη νίκη στο Βέλγιο επί της Μονς για την πρεμιέρα του FIBA Eurocup, στην επανεμφάνιση τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 37 χρόνια.

Η προϊστορία

Τριάντα φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες από καταβολής Α’ Εθνικής και συγκεκριμένα από το 1975 όταν και βρέθηκε στην κορυφαία κατηγορία η ομάδα της Νίκαιας. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν ο νικητής των 28 αγώνων ενώ οι δύο νίκες του Ιωνικού HCN Revolution επετεύχθησαν πίσω στη δεκαετία του ’80 (σεζόν 1980-81 και 1982-83) και ήταν εντός έδρας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε λοιπόν και στους 15 αγώνες που έγιναν στην έδρα του έχοντας κάνει το 3/3 στην προηγούμενη διετία και μετά την επιστροφή του Ιωνικού HCN Revolution στη μεγάλη κατηγορία. Ο τελευταίος ήταν για τα προημιτελικά των περσινών πλέι οφ, όταν επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 102-64 (Ιωάννης Παπαπέτρου 23π, 7/7δ, 2/3τρ, 5ρ, Ντίνος Μήτογλου 18π, 10ρ. - Μάικλ Χόλιφιλντ 12, Βασίλης Τολιόπουλος 11).

Ενδιαφέροντα στοιχεία

  • Τρία τρίποντα μακριά από τα 200 εύστοχα στην καριέρα του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει 197/539 (36,55%).
  • Ο Λευτέρης Μποχωρίδης χρειάζεται δύο πόντους για να φτάσει τους 1.400 στη Basket League.
  • Με τέσσερις πόντους ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος θα γίνει ο 60ός ξένος στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που θα φτάσει τους 200.
  • Δύο εύστοχες βολές χωρίζουν τον Γιάννη Αθηναίου από τις 300. Ο διεθνής γκαρντ του Ιωνικού HNC Revolution έχει 298/400 (74,5%).
  • Στο μικρό, έστω, δείγμα γραφής των δύο πρώτων αγωνιστικών ο Ιωνικός HNC Revolution εμφάνισε τους υψηλότερους μέσους όρους αμυντικών, επιθετικών και φυσικά συνολικών ριμπάουντ, μεταξύ των 13 ομάδων της Basket League.
  • Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα εκτέλεσε με 47,5% στα δίποντα, στα δύο πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, που είναι το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ιωνικός:



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved