ΑΕΚ: Τα εισιτήρια με Τρεβίζο και Απόλλωνα

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια με Τρεβίζο και Απόλλωνα

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν τη διάθεση εισιτηρίων για τις προσεχείς αναμετρήσεις με Τρεβίζο(19/10, 19:30) αλλά και Απόλλων Πάτρας(16/10, 17:00)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με Τρεβίζο (Nutribullet Treviso), η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/10, 19:30) στo Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

- Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10, 12,15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

- Η πώληση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά.

- Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 17.30. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

- Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011).

- Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

- Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

 

Από την άλλη η διάθεση εισιτηρίων για την Stoiximan Basket League και το ματς με τον Απόλλων θα γίνει ως εξής σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

 

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι δεν θα παραλάβει εισιτήρια για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με την ΚΑΕ Απόλλων 1926 OSCAR, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/10, 17:00), στο Κλειστό του Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν «διά ζώσης» την αναμέτρηση μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μόνο διαδικτυακά ΕΔΩ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης Covid-19.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved