Ράιαν Τέιλορ: «Ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνει ο Ηρακλής»

Ράιαν Τέιλορ: «Ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνει ο Ηρακλής»

Ο Ράιαν Τέιλορ προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την απόφαση του να φορέσει τα "κυανόλευκα", μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ηρακλής:

Ο Ryan Taylor θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μακριά από τις Η.Π.Α. κι αυτό είναι κάτι, που του προκαλεί συναισθήματα ενθουσιασμού. Ήταν ένα στόχος που είχε θέσει, ώστε να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του, John, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή, όταν ο νέος παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ ήταν οκτώ ετών. Οι "κυανόλευκοι" του έδωσαν αυτή την ευκαιρία και ο Αμερικανός guard/forward θέλει να τους βοηθήσει να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες τη νέα σεζόν.

Ο πατέρας του είχε αγωνιστεί στη Φινλανδία, την Πορτογαλία και τη Σλοβενία και ο απόφοιτος του Northwestern επιθυμούσε να τον μιμηθεί, γεγονός που έκανε εύκολη την απόφασή του. "Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη και είμαι ενθουσιασμένος, γιατί ακολουθώ τα βήματα του πατέρα μου, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε ευρωπαϊκές ομάδες. Θα είναι ωραίο να έχω κι εγώ αυτή την ευκαιρία", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη. Ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρω να παίξω ή όχι στο ΝΒΑ, ήθελα πάντα να κάνω πράξη το όνειρό μου να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να ξεκινήσω το ταξίδι αυτό από την Ελλάδα".

Οι διαφορές του ευρωπαϊκού στυλ παιχνιδιού, με τον τρόπο που αγωνίζονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι δεδομένες, όμως ο Taylor αισιοδοξεί ότι η προσαρμογή του θα είναι γρήγορη. "Θα είναι σίγουρα τελείως διαφορετικό το να αγωνιστώ στην Ευρώπη, σε σχέση με την εμπειρία μου στους Santa Cruz Warriors. Θα πρέπει να προσαρμοστώ και πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτώ να τα καταφέρω. Μου αρέσει να γνωρίζω και να μαθαίνω καινούργια πράγματα, εντός κι εκτός γηπέδου, όπως τη φιλοσοφία του νέου μου προπονητή. Πιστεύω ότι θα είναι μια ωραία εμπειρία, σε όλα τα επίπεδα".

Αυτή την περίοδο συμμετέχει, με την ομάδα των Golden State Warriors, στο Summer League του Las Vegas και θεωρεί ότι τα οφέλη από την παρουσία του εκεί θα είναι σημαντικά για τον ίδιο. "Η συμμετοχή στο Summer League είναι μια σπουδαία εμπειρία. Μαθαίνω αρκετά πράγματα από παίκτες, τους οποίους παρακολουθώ να παίζουν στο ΝΒΑ, αλλά κι απ' αυτούς, με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης στη G-League. Είναι ευλογία να έχεις αυτή την ευκαιρία".

Αναφορικά με τα στοιχεία, που πιστεύει ότι θα προσθέσει στους "κυανόλευκους": "Αυτό που θα φέρω στην ομάδα είναι αθλητικότητα. Μπορώ να σκοράρω με διάφορους τρόπους και να παίξω άμυνα σε υψηλό επίπεδο".

Ο 26χρονος παίκτης θα είναι ικανοποιημένος, αν βάλει το δικό του λιθαράκι, προκειμένου η νέα του ομάδα να κατακτήσει, όσο γίνεται περισσότερες νίκες τη νέα χρονιά. "Ο βασικός στόχος θα πρέπει να είναι, να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Ατομικά θέλω να συνεισφέρω και να βοηθώ την ομάδα να νικά. Τα υπόλοιπα έπονται..."

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ: "Είμαι πολύ χαρούμενος, που έρχομαι στην Ελλάδα και θα έχω την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας σας. Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά..."



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved