Κάτας: «Μου άρεσε η αντίδρασή μας, δε θα είναι εύκολο με το Λαύριο»!

Κάτας: «Μου άρεσε η αντίδρασή μας, δε θα είναι εύκολο με το Λαύριο»!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Περιστέρι: Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για την ομάδα του που έχει συνηθίσει να παίζει ασταμάτητα και τόνισε πως ελπίζει να έχει τον Μποχωρίδη κόντρα στο Λαύριο!

Ένα ημίχρονο κράτησε ουσιαστικά η αντίσταση του Περιστερίου. Όταν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πάτησε… γκάζι, ο προημιτελικός γράφτηκε στην ιστορία. Οι «πράσινοι» έχουν πλέον το Λαύριο ως αντίπαλο στον ημιτελικό.

Ο Όντεντ Κάτας μιλώντας στην ΕΤ3 που μετέδωσε την αναμέτρηση, ξεκαθάρισε πως του άρεσε η αντίδραση της ομάδας του, ενώ συμπλήρωσε πως το Λαύριο είναι η δεύτερη ομάδα της Ελλάδας σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οπότε δε θα είναι εύκολο το ματς εναντίον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάτας:

«Δεν χρειάζεται να τελειώνουμε κάθε ματς απ’ το πρώτο μέρος. Κάναμε κάποια λάθη ειδικά στην επίθεση και δεν ήμασταν ιδιαίτερα επιθετικοί. Μου άρεσε πως αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα με ποιότητα.

Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε συνέχεια, μας λείπουν παίκτες. Ελπίζουμε να έχουμε τον Μποχωρίδη στο επόμενο ματς. Το Λαύριο είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Πολλά εξαρτώνται από εμάς, δε θα είναι εύκολο. Όλοι μάχονται για τον τίτλο, πρέπει να έχουμε σεβασμό να δώσουμε τα πάντα να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κοντά στους 65 πόντους».



Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στη Ριμπάκινα για τον 2ο γύρο του Wimbledon - Η ώρα και το κανάλι
Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στη Ριμπάκινα για τον 2ο γύρο του Wimbledon - Η ώρα και το κανάλι
Ανανεώσε ο Γκαλαλβίνι με Κολοσσό
Ανανεώσε ο Γκαλαλβίνι με Κολοσσό
Παρελθόν από την Μονακό ο Τζαϊτέ
Παρελθόν από την Μονακό ο Τζαϊτέ
Στην Τσεντεβίτα ο Χουγκάζ
Στην Τσεντεβίτα ο Χουγκάζ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved