Κάντε LIKE για... Θρυλικά δώρα!

Κάντε LIKE για... Θρυλικά δώρα!

Η WIND αλλάζει τους κανόνες στο μπάσκετ και καλεί τους φιλάθλους να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο ALL STEP GAME, για να κερδίσουν... Θρυλικά δώρα!

Πρόκειται για το νεο facebook application που έφτιαξε η WIND και το οποίο φέρνει... επανάσταση στο τρόπο που παίζεται το μπάσκετ.  Πόντοι, καρφώματα, τάπες, ασίστ μετρούσαν μέχρι σήμερα στον αγώνα. Με το ALL STEP GAME τώρα μετράνε και τα LIKE. Το παιχνίδι «παίζεται» στο fanpage της WIND HELLAS (www.facebook.com/windhellas) και στηρίζεται σε ένα interaction ανάμεσα στον κόσμο του μπάσκετ, τον κόσμο της τηλεόρασης και τον κόσμο του facebook.

Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού, στις 2 ρακέτες του γηπέδου είναι τυπωμένο ένα I LIKE WIND. Κάθε φορά που ένας παίκτης του Ολυμπιακού περνάει μέσα από τη ρακέτα «πατάει» ένα LIKE στη WIND. Οι χρήστες του facebook πρέπει να διαλέξουν τον παίκτη του Ολυμπιακού που θα πατήσει τα περισσότερα LIKE στον επόμενο εντός έδρας αγώνα για να κερδίσουν. Ως LIKE μετράνε όσα πατήματα βλέπουμε στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.


Για περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι επισκεφθείτε το www.wind.com.gr ή βρείτε το fan page της WIND στο facebook

Δείτε επίσης τα διαφημιστικά βίντεο του παιχνιδιού με τους Παπαλουκά, Μπουρούση, Πρίντεζη, Παπανικολάου και Σπανούλη στο http://www.youtube.com/user/WINDnetwork



Οριστικά εκτός All-Star game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Οριστικά εκτός All-Star game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Φέγενορντ: Απέκτησε τον Ραχίμ Στέρλινγκ
Φέγενορντ: Απέκτησε τον Ραχίμ Στέρλινγκ
Πρόβλημα στην ΑΕΚ: Θλάση ο Φλιώνης - Νοκ άουτ με ΠΑΟΚ, αμφίβολος για το Final 8 του Κυπέλλου
Πρόβλημα στην ΑΕΚ: Θλάση ο Φλιώνης - Νοκ άουτ με ΠΑΟΚ, αμφίβολος για το Final 8 του Κυπέλλου
EuroCup Γυναικών: Ήττα αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό από την Μερσίν
EuroCup Γυναικών: Ήττα αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό από την Μερσίν
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved