Βόβορας: «Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά, όχι 39» (video)

Βόβορας: «Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά, όχι 39» (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών του στο ματς με τον Κολοσσό αλλά στάθηκε και στα κακώς κείμενα της Euroleague

Ο Γιώργος Βόβορας στα παιχνίδια της Euroleague είχε παράπονα από τους παίκτες του, αλλά απόψε έμεινε ικανοποιημένος από την ενέργειά τους.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας γιατί μετά από μία δύσκολη εβδομάδα με σκληρά παιχνίδια δείξαμε πολύ καλή διάθεση και παίξαμε με ενέργεια. Βγάλαμε αντίδραση και οι 12 παίκτες. Και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς μετά από δύο δύσκολες ήττες. Αμυντικά είχαμε τρομερή διάθεση και πρέπει να το κρατήσουμε" είπε και αναφέρθηκε στον Κολοσσό. "

Συγχαρητήρια και στον Κολοσσό. Παίζει πολύ σκληρά και το ενεργειακό της επίπεδο προσεγγίζει αυτό των ομάδων της Euroleague. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και τον κόουτς.

Για τον τραυματισμό του Φόστερ είπε: "Θεωρώ ότι θα είναι αδύνατον να είναι στο ματς της Παρασκευής" ενώ σχολίασε και τα πολλά τρίποντα που παίρνουν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού Οι ομάδες της Ευρωλίγκας σουτάρουν με 37%. Ο Κολοσσός σήμερα ήταν πολύ καλός.

Πρέπει να δουλεύουμε σε αυτό. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο σωστοί στην λειτουργία μας. Να αντιδρούμε καλύτερα. Για να κερδίσεις εκτός έδρας πρέπει να παίξεις 40 λεπτά. όχι 39. Έχουμε υποσχεθεί ότι θα παλεύουμε και δεν το δείξαμε στα τελευταία ματς. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Euroleague πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα".



Γκουαρντιόλα: «Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
Γκουαρντιόλα: «Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
Euroleague Βαθμολογία: Μυθική ανατροπή Παρτιζάν επί της Χάποελ, η θέση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Euroleague Βαθμολογία: Μυθική ανατροπή Παρτιζάν επί της Χάποελ, η θέση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Asteras Aktor: Με Δεληγιαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ
Asteras Aktor: Με Δεληγιαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ
Εθνική Πόλο: Απέναντι στην Ιταλία για το χάλκινο μετάλλιο
Εθνική Πόλο: Απέναντι στην Ιταλία για το χάλκινο μετάλλιο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved