Το OnSports στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ηρακλής (videos+photos)
Βαγγέλης Στόλης

Το OnSports στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ηρακλής (videos+photos)

Το OnSports είναι στα Ιωάννινα και μεταφέρει όσα γίνονται στο φιλικό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ηρακλή, με αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.

Ιωάννινα αποστολή: Δημήτρης Κοντός

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι στα Ιωάννινα για μια σειρά φιλικών αγώνων. Το πρώτο αυτό διεξάγεται το μεσημέρι της Παρασκευής (04/09) και ο Δημήτρης Κοντός είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται μέσα από το OnSports. Με αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες, σας βάζει στο… κλίμα από τα πρώρα δείγματα γραφής που θα δώσουν οι «πράσινοι» του Γιώργου Βόβορα…

Στο γήπεδο ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς

Υπό το βλέμμα του Γιώργου Μαυρωτά θα πραγματοποιηθεί το φιλικό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ηρακλή, ο οποίος βρίσκεται στα Ιωάννινα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όσο και με εκείνους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην περιοχή, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του εξαιρετικού κλειστού γηπέδου, ενώ είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και το κατά πόσο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι απαραίτητα εν μέσω πανδημίας.

Η πρώτη πεντάδα του «τριφυλλιού»

Το παιχνίδι στα Γιάννινα ξεκίνησε με τον Γιώργο Βόβορα να επιλέγει τους Χάουαρντ Σαντ Ρος, Νεμάνια Νέντοβιτς, τον αρχηγό Ιωάννη Παπαπέτρου, τον Άαρον Ουάιτ και τον Ντίνο Μήτογλου στην θέση «5».

Ξεκίνημα με κάρφωμα Παπαπέτρου

Το πρώτο καλάθι του φιλικού ήρθε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ήταν εντυπωσιακό. Ο Ντίνος Μήτογλου είχε τη μπάλα στο high post, είδε το «κόψιμο» του Ιωάννη Παπαπέτρου στη ρακέτα και έδωσε την ασίστ για ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του αρχηγού του «τριφυλλιού» που άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ηρακλή.

Άνετα στο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός

Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο κλειστό Ιωαννίνων με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά με 23-12. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ο Γιώργος Βόβορας ξεκίνησε τις αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας του και με το που πέρασε στο παρκέ ο Γιώργος Παπαγιάννης άρχισε να τροφοδοτείται. Είναι χαρακτηριστικό πως στο τέλος του δεκαλέπτου ο Έλληνας σέντερ είχε 7 πόντους, ενώ 6 είχε ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

Διάστρεμμα ο Σαντ-Ρος

Το δεύτερο δεκάλεπτο δεν κύλησε καθόλου καλά για τον Παναθηναϊκό και μέσα σε όλα ο Γιώργος Βόβορας είδε τον Χάουαρντ Σαντ Ρος να τραυματίζεται και να εγκαταλείπει το παρκέ. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο με αποτέλεσμα να δεχτεί τις υπηρεσίες του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και να μην αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ξανά στον σημερινό αγώνα.

Έριξε ρυθμό ο ΠΑΟ, ανέβηκε ο Ηρακλής

Η συνέχεια δεν ήταν εξίσου καλή για τον Παναθηναϊκό ο οποίος άρχισε να βγάζει σημάδια... προετοιμασίας, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για την εποχή που βρισκόμαστε. Ο Ηρακλής «έτρεξε» ένα σερί 5-17 εκμεταλλευόμενος τα λάθη του «τριφυλλιού» σε άμυνα και επίθεση. Λίγο πριν το τέλος οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αλλάξουν την εικόνα τους και σε έναν βαθμό τα κατάφεραν και με τρίποντο του Μποχωρίδη πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 36-31.

Πολλά αμυντικά προβλήματα και προβάδισμα ο Ηρακλής

Καθόλου καλό το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο με τους «πράσινους» να παρουσιάζουν πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα. Την στιγμή που ο Σαντ-Ρος παρακολουθεί την αναμέτρηση από τον πάγκο, ο Γιώργος Βόβορας προχωρά σε πολλές αλλαγές, το "τριφύλλι" δεν έχει ρυθμό και ο Ηρακλής εκμεταλλεύεται όλες τις ευκαιρίες που του δίνονται και προηγείται με 57-58.

Ανέβασε απόδοση στο φινάλε

Η τελευταία περίοδος ήταν και η καθοριστική μιας και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβασαν την απόδοσή τους και με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Φόστερ πήραν την νίκη με 81-69. Θετικοί στο φινάλε της αναμέτρησης και οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Πιέρ Τζάκσον. Αύριο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό του στα Ιωάννινα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ηρακλής, ζέσταμα

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ηρακλής, φιλικό (ζέσταμα 2)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ηρακλής: Το τζάμπολ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ηρακλής: Τέλος πρώτου δεκαλέπτου

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ηρακλής: Τρίποντο Μποχωρίδη

Παναθηναϊκός-Ηρακλής: Τέλος αγώνα



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved