Μέξας: «Μπορούμε να νικήσουμε το Περιστέρι»

Μέξας: «Μπορούμε να νικήσουμε το Περιστέρι»

Πολυτέλεια για άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη, δεν έχει ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος αύριο, για την 20ή αγωνιστική της Basket League, το Περιστέρι (17:30, ERT SPORTS). Χρειάζεται το ροζ φύλλο για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους, γεγονός που καθιστά άπαντες στην ομάδα αποφασισμένους για την επίτευξη του στόχου.

Σημαντικό για τον Κώστα Μέξα, ο οποίος, μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του «Δικεφάλου», την περασμένη εβδομάδα, στη Λήμνο, θα κοουτσάρει για πρώτη φορά ως τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στο PAOK Sports Arena, αποτελεί πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Στα πλάνα του υφίσταται και ο Απόλλων Τσόχλας, που ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας από ενοχλήσεις στη μέση.

Μιλώντας για το ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Κώστας Μέξας τόνισε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Το Περιστέρι και με την τελευταία προσθήκη που έκανε στο ρόστερ του με τον Κέιν, ένα παιδί που έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, είναι δεδομένο ότι έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ αποφασιστικοί, με πάρα πολλή ενέργεια. Να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι, να εμφανίσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα από αυτήν που είχαμε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα στο παιχνίδι της Λήμνου, σεβόμενοι πάντα την ποιότητα του αντιπάλου, τα όπλα που έχει και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε κάποια παιδιά που έχουν μεγάλη ποιότητα και παίρνουν τις αποφάσεις για την ομάδα του Περιστερίου. Ακολουθώντας το πλάνο μας, με τη βοήθεια του κόσμου και με την κατάλληλη νοοτροπία από τα παιδιά, που θεωρώ ότι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα, να μπορέσουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εστίασε, επιπλέον, στο ότι το Περιστέρι προέρχεται από τον ευρωπαϊκό του αγώνα, για το Basketball Champions League, με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (4/3), αλλά και στη σημασία της παρουσίας υποστηρικτών του «Δικεφάλου» αύριο «Παλατάκι». Είπε: «Το Περιστέρι προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα ακολουθήσει ένα ακόμη πιο σημαντικό και must win παιχνίδι για αυτούς, αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, την κόπωση που ενδεχομένως θα έχουν και τη σωματική και την πνευματική. Το μυαλό τους θα είναι και εκεί, οπότε είναι ακόμη πιο σημαντικό για να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι πολύ καθοριστική παράμετρος η ενέργεια, όπως και η βοήθεια που θα έχουμε από τον κόσμο μας. Τους περιμένουμε στο γήπεδο, θέλουμε να μας βοηθήσουν, να μας δώσουν ακόμη περισσότερη ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved