Το ΕΚΟ All Star Game έκανε το… άτυπο τζάμπολ! (photos)

Το ΕΚΟ All Star Game έκανε το… άτυπο τζάμπολ! (photos)

Το επαγγελματικό μπάσκετ κινείται και επίσημα πλέον στους ρυθμούς του 24ου EKO All Star Game καθώς την Τρίτη (4/2) στο Ηράκλειο έγινε το… τζάμπολ της φετινής διοργάνωσης, με τη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, των υποστηρικτών και των χορηγών.

Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του και ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Σταύρος Δουβής, στην πόλη του Ηρακλείου της ταιριάζει το μπάσκετ και ειδικά η συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο κ. Δουβής στάθηκε σε όλους εκείνους που από τον δικό του τομέα ο καθένας, έχουν βοηθήσει ώστε να προετοιμαστεί η φετινή διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου.

2837019 1

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε ο κ. Σταύρος Δουβής: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ σύνδεσμο και πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο στη σημερινή συνάντηση για ένα γεγονός μεγάλο που ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο, αφού το ωραίο στάδιο το κλειστό του Ηρακλείου «Δυο Αοράκια» εγκαινιάστηκε με ένα All Star Game, πριν από δέκα χρόνια. Αυτό είναι σημαδιακό. Γι’ αυτή τη διοργάνωση ο σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι δούλεψαν και ιδιαίτερα εκείνους που βοήθησαν προκειμένου να υπάρχει σήμερα αυτή η συνάντηση και να έχουμε και την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή αυτό το μεγάλο γεγονός. Θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας την ΕΚΟ και τον κ. Αναστασιάδη που είναι παρών. Την περιφέρεια που βοηθάει παντοιοτρόπως όπως και τον Δήμο Ηρακλείου που βοηθάει και αυτός. Επίσης όλους όσοι είναι χορηγοί στην διοργάνωση και συμμετέχουν στην προσπάθεια, να κάνουμε αυτό το event το καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο μου Μπάμπη Μαρκάκη, γιατί είναι πάντοτε παρών σε οτιδήποτε μπασκετικό γίνεται σε αυτή την πόλη και να του ευχηθώ δημόσια σε καλύτερη θέση στις εκλογές που πλησιάζουν σε λίγους μήνες.

Γλυνιαδάκης: «Το μπάσκετ ανήκει σε όλους»

Το ΕΚΟ All Star Game εκτός από μία μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ, είναι και μία διοργάνωση μέσα από την οποία και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Σε αυτά ακριβώς στάθηκε ο κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ, του συνδέσμου των παικτών, δίνοντας το σύνθημα για το 24ο ΕΚΟ All Star Game.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε ο κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης: «Σαν Κρητικός είμαι πολύ περήφανος που συνδιοργανώνουμε στην Κρήτη ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και πρέπει να το κάνω και την Περιφέρεια Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΚΑΣΚ και φυσικά την ΕΚΟ που χωρίς την βοήθεια της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ΕΚΟ All Star Game εξ αρχής αλλά και όλους τους φορείς που μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα.

2837027 1

Εμείς σαν παίκτες θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα. Δεν είμαστε μόνο αθλητές. Το μπάσκετ είναι γιορτή. Μπορούμε να παίζουμε στις ίδιες ομάδες και να μοιραζόμαστε μια μπάλα ανεξάρτητα της φανέλα που φοράμε. Θέλουμε να έχουμε και έχουμε αυτό το διήμερο στην πόλη του Ηρακλείου βοηθώντας κάποια ιδρύματα, γιατί όπως ξανα είπα είμαστε άνθρωποι αλλά και γονείς εκτός γηπέδου. Έχουμε μαζί μας τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ με αμαξίδιο και τα ευχαριστώ που είναι κοντά μας γιατί περνάμε ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ ανήκει σε όλους, είναι για όλους και κυρίως το μπάσκετ που θα δει ο κόσμος το σαββατοκύριακο απευθύνετε σε όλους τους φιλάθλους που βλέπουν μπάσκετ και σε όλους τους αθλητές που το έφεραν μέχρι εδώ.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ενώνει τρεις γενιές, αυτή του Παναγιώτη Φασούλα και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά που θα παίξουν στον αγώνα των παλαίμαχων το Σάββατο αλλά και τα παιδιά που παίζουν τώρα, όπως ο Καλάθης και ο Ζήσης.

Ο καθένας από αυτούς έχουν φέρει το μπάσκετ εδώ που είναι σήμερα. Γι’ αυτό το λόγο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλο τον κόσμο της Κρήτης να παρακολουθήσει και να δει από κοντά τους πρωταγωνιστές. Να πάρει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί του στο γήπεδο και στην πόλη του Ηρακλείου. Και γιατί όχι να δημιουργηθούν νέοι αθλητές και νέα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την σημερινή μέρα και για την βοήθεια όλων γιατί είναι και πολλοί που μας έχουν στηρίξει και δεν έχουμε αναφέρει τα ονόματα τους».

Αναστασιάδης: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας»

Για μία ακόμα χρονιά η ΕΚΟ αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη της στο ελληνικό μπάσκετ με τον κ. Σωτήρη Αναστασιάδη Διευθυντή Marketing, να στέλνει το δικό του μήνυμα εν όψει των αγώνων και των εκδηλώσεων.

Αναλυτικά είπε: «Με ιδιαίτερη χαρά τηρούμε τη δέσμευση μας και στηρίζουμε για ακόμη μια χρονιά τον θεσμό του ΕΚΟ All Star Game, της μεγάλης αυτής γιορτής του αθλητισμού και του ελληνικού μπάσκετ. Φέτος η χαρά και η περηφάνια μας είναι ακόμη μεγαλύτερη με την επιστροφή του EKO All Star στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Εξάλλου η ΕΚΟ και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ διατηρούν εξαιρετικά ισχυρούς και διαχρονικούς δεσμούς με την Κρήτη, τόσο σε επίπεδο δικτύου πρατηρίων και επιχειρηματικής δραστηριότητας, όσο και σε επίπεδο στήριξης των μεγαλύτερων αθλητικών δρώμενων του νησιού.

Συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας προς τον υγιή αθλητισμό, αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας μας. Στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο αποτελεί σταθερό πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό, όπως ακριβώς και ο όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και η ΕΚΟ. Πρωταρχικός μας στόχος συνεχίζει να είναι η προάσπιση του ευ αγωνίζεσθαι και η επιλογή χορηγικών δράσεων που φέρνουν τις οικογένειες και τα παιδιά στα γήπεδα. Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε μαζί το 24ο EKO All Star Game στο Ηράκλειο Κρήτης».

2837037 1

Συριγωνάκης: «Φιλόξενος και ασφαλής αθλητικός προορισμός»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, κ. Νίκος Συριγωνάκης ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Σας καλωσορίζουμε όλους εδώ στην Περιφέρεια Κρήτης και να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας. Με ιδιαίτερη χαρά μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση εδώ στο νησί μας και το Ηράκλειο, μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης EKO All Star Game 2020. Θέλω και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΣΑΚΕ, την τοπική Ένωση (ΕΚΑΣΚ) όπως επίσης και την ΕΟΚ που μας εμπιστεύτηκαν και έφεραν στο νησί μας άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Ένα αθλητικό γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους μέσα και κυρίως στα παιδιά μας, γιατί γίνονται και πάρα πολλές πάρα πολλές αθλητικές δράσεις, να απολαύσουν τη χαρά και την μαγεία που προσφέρει η καλαθοσφαίριση. Θα δώσει η δυνατότητα σε όλους μας να δούμε από κοντά τους μεγάλους αστέρες της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Του καλυτέρους του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες τους προπονητές τους συνοδούς του επισκέπτες να έχουν μια καλή διαμονή στο νησί μας να απολαύσουν την κρητική φιλοξενία και ζεστασιά και προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας όλους τους κρητικούς και όχι μόνο με οπουδήποτε τρόπο που ο καθένα γνωρίζει και μπορεί να συμβάλουμε για την επιτυχία του μεγάλου αυτού γεγονότος.

Να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ότι μπορούμε να αναλαμβάνουμε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα και να επιβεβαιώσουμε ότι η Κρήτη αποτελεί ένα εξαιρετικά φιλόξενο και κυρίως ασφαλή αθλητικό προορισμό. Σαν περιφέρεια Κρήτης θέλουμε και επιζητούμε τέτοια μεγάλα αθλητικά γεγονότα γιατί αναμφισβήτητα προβάλουν το νησί μας».

Βαρδαβάς: «Θα γεμίσει από οικογένειες το γήπεδο»

Από την πλευρά του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλέιου, κ. Κωνσταντίνος Βαρδαβάς ανέφερε: «Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ. Είναι ιδιαίτερη χαρά να ξαναβρισκόμαστε μέσα από μια τόσο σημαντική συνεργασία, για ένα θεσμό όπως είναι αυτός του ΕΚΟ All Star Game τα τελευταία χρόνια για μια γιορτή του μπάσκετ. Σε ένα υπέροχο γήπεδο το οποίο έχουμε την τύχη να έχουμε στην πόλη μας και ευελπιστούμε ότι θα γεμίσει από οικογένειες το τριήμερο που έρχεται.

Σημαντικό γιατί αυτό το τριήμερο θα δούμε στην πόλη μας πρωταγωνιστές των γηπέδων, πρωταγωνιστές της ζωής, μεγάλους αθλητές που έφεραν μεγάλες επιτυχίες για την χώρα. Αθλητές που έκαναν πιο όμορφο το παιχνίδι. Ομόρφυναν το παιχνίδι, το μπάσκετ μέσα από την παρουσία τους και μέσα από την προσπάθεια τους και είναι μεγάλη τύχη να τους δούμε ξανά από κοντά. Θέλω να πω ότι ο σημαντικότερο παράγοντας στο μπάσκετ είναι οι αθλητές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και αυτή η γιορτή είναι γι’ αυτούς.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, πέρα από τις σκοπιμότητες ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Όλα αυτά νομίζω ότι θα τα έχουμε μπροστά μας το τριήμερο. Ένα παιχνίδι κυρίως για οικογένειες και μικρά παιδιά. Να χαρούμε αυτές τις στιγμές. Νομίζω ότι αξίζει στον χώρο του αθλητισμού να μεταδίδονται τέτοιες εικόνες και να διαχέονται τα ιδανικά του. Σας καλωσορίζουμε και πάλι στην πόλη. Είναι άλλη μια μεγάλη διοργάνωση για εμάς. Κάθε  μια είναι ξεχωριστή και θα πρέπει όλοι να προσπαθούμε και σε επίπεδο διοργάνωση και σε επίπεδο αποτελέσματος. Ελπίζουμε στην καλή συνεργασία και στο μέλλον».

2837014 1

Στυλιανακάκης: «Το μπάσκετ είναι ένα»

Το μπάσκετ με αμαξίδιο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του EKO All Star Game και ο κ. Μανόλης Στυλιανακάκης, εκπρόσωπος της ΟΣΕΚΑ, ανέφερε: «Για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα χρόνια καλούμαστε να συμμετέχουμε σε μια τεράστια γιορτή του ελληνικού μπάσκετ στην πόλη μας. Τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν ότι το μπάσκετ είναι ένα. Είτε μιλάμε για παιδιά, είτε μιλάμε για κωφούς είτε μιλάμε για αρτιμελείς, είτε μιλάμε για άτομα σε αμαξίδια.

Καλούμε όλο το κόσμο να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενο που φιλοξενείται στην πόλη μας μια μεγάλη διοργάνωση και μια μεγάλη γιορτή και αυτό γίνεται χάρη στην Περιφερεια τον Δήμο και φυσικά την ΕΚΑΣΚ. Το ΕΚΟ All Star Game είναι κάθε χρόνο δίπλα στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να δει το άθλημα να το γνωρίσει καλύτερα και να χειροκροτήσει όλων των αθλητών που θα συμμετέχει έχει».

Καρκανάκης: «Σεμινάριο με καταξιωμένους προπονητές»

Κάλεσμα στον κόσμο να παραβρεθεί σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου έκανε ο εκπρόσωπος του ΣΕΠΚ, κ. Στέλιος Καρκανάκης, που σημείωσε: «Ως εκπρόσωπος του ΣΕΚΠ με την ιδιότητα του μέλους του διοικητικού συμβουλίου και ως Κρητικός θέλω να εκφράσω την χαρά μου που το Ηράκλειο και η Κρήτη ανέλαβε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση. Την γιορτή του μπάσκετ το ΕΚΟ All Star Game. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν να γίνει αυτή η γιορτή, την ΕΚΟ τον ΕΣΑΚΕ την ΕΚΑΣΚ την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου και να τονίσω ότι μαζί με το ΕΚΟ All Star Game την Παρασκευή 16:00-20:30 και το Σάββατο το πρωί 9:00 με 13:00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης θα γίνει το δικό μας σεμινάριο προπονητών με ομιλητές καταξιωμένους προπονητές στο χώρο του μπάσκετ.

Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να παραβρεθεί και να μας τιμήσει με την παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου. Και τελειώνοντας να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου εκπροσωπώντας του προπονητές της Κρήτης στο πρόσωπο του προέδρου μας του πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ κ. Μπαμπη Μαρκάκη που χωρίς αυτό δεν θα γινόταν τίποτα. Να του ευχηθώ να έχει την υγεία του και να βοηθάει το μπάσκετ της Κρήτης όπως το κάνει πάντα».

2837013 1

Ζαχαριουδάκης: «Η κοινοπραξία θα είναι εκεί»

Ο εκπρόσωπος της Blue Star Ferries κ. Ζαχαριουδάκης τον χαιρετισμό του είπε πως: «Η κοινοπραξία ΑΝΕΚ lines Blue Star Ferries έχει πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στην γραμμή του Ηράκλειο με στόχο να παρέχει συνεχώς  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο στον επιβάτη όσο και στον επαγγελματία και κερδίζει συνεχώς μερίδιο σε μια αγορά άκρος ανταγωνιστική. Εξίσου σημαντική είναι και η αρωγή που δίνει σε δράσεις που προβάλουν τον πολιτισμό και τον υγιή αθλητισμό. Είναι κοντά στους νέου ανθρώπους που ζητούν μια νέα διέξοδο πιστεύομε και το δείχνουμε έμπρακτος, δίνοντας την βοήθεια μας σε δράσεις ότι ο υγιείς αθλητισμός είναι όμορφο πλους που οδηγεί τους νέους ανθρώπους σε ασφαλή λιμάνια αποφεύγοντας τις σειρήνες του ταξιδιού. Με το μπάσκετ και ιδιαίτερα το κρητικό είμαστε πλέων συνοδοιπόροι.

Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες του και αισθανόμαστε υπερήφανοι όταν αρωγοί της ΕΚΑΣΚ λαμβάνουν χώρα σημαντικές διοργανώσεις στην πόλη μας έτσι δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Εκ μέρους της διοίκησης της κοινοπραξίας σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ΕΚΟ All Star Game που θα διεξαχθεί 8 και 9 του μήνα στα «Δυο Αορακια» και ευχόμαστε να βλέπουμε στο Ηράκλειο τέτοιες διοργανώσεις μιας και έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να τις φέρουμε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Η κοινοπραξία θα είναι εκεί».

Φραγκιαδουλάκης: «Μπασκετικό υπερθέαμα»

Εκπροσωπώντας την εταιρία athlos sport, ο κ. Δημήτρης Φραγκιαδουλάκης έδωσε το δικό του μήνυμα αναφέροντας: «Εκ μέρους της εταιρίας athlos sport σας καλωσορίζουμε στο ΕΚΟ All Star Game 2020. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Μια γιορτή που δίνει σε όλους μας να δούμε τον αθλητισμό βγάζοντας τα οπαδικά μας γυαλιά. Να δούμε τον αθλητισμό όπως πραγματικά πρέπει να είναι. Σαν μια γιορτή, όπου όλοι μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το θέαμα. Να δούνε από κοντά μεγάλους αθλητές. Τα αστέρια του παρελθόντος. Τους νέους ταλαντούχους παίκτες να γεμίσουν δύναμη και αισιοδοξία βλέποντα τον αγώνα των αθλητών με αμαξιδια και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα χωρίς να απειλούνται με βία και ακραίες ομαδικές συμπεριφορές. Στόχος είναι να δώσουμε και φέτος το μήνυμα ότι ο αθλητισμό και η βία δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

Εμείς στην athlos sport την κορυφαία ελληνική εταιρία στο team seals, παρόντες στο ΕΚΟ All Star Game όπως και τις δυο προηγούμενες χρονιές αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα στελέχη της εταιρίας ΕΚΟ και την διοίκηση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΑΣΚ για την άψογη συνεργασία. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους στον ΕΣΑΚΕ που χωρίς τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους θα ήταν αδύνατον να γίνει αυτή η διοργάνωση. Τέλος ευχαριστούμε τους αθλητές. Ευχόμαστε στους αθλητές να απολαύσουν το παιχνίδι, χαρίζοντας σε όλους μας ένα μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα».



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved