ΑΕΚ: Γκραντ και επίσημα

ΑΕΚ: Γκραντ και επίσημα

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Τζεράι Γκραντ.

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα ως το τέλος της χρονιάς θα είναι ο Τζεράι Γκραντ. Ο 30χρονος φόργουορντ – σέντερ έμεινε ελεύθερος από τη Στρασμπούρ και συμφώνησε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι σήμερα (27/12) συνήψε συμφωνία με τον αθλητή Τζεράι Γκραντ (30 χρ., 2μ.06). Η συμφωνία αφορά σε συνεργασία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Bιογραφικό:

Ο Τζεράι Γκράντ γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1989 στο Μπόουι του Μέριλαντ και έχει ύψος 2μ.06. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο DeMatha του Mέριλαντ, ενώ αποφοίτησε το Κολέγιο Clemson, όπου αγωνίστηκε σε 127 ματς έχοντας 6,7 πόντους και 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Στις 9 Αυγούστου 2011 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Sydney Kings και συμμετείχε στο Αυστραλιανό Πρωτάθλημα. Σε 28 αγώνες είχε 11,9 πόντους και 8,1 ριμπάουντ μέσο όρο. Τον Ιούλιο του 2012 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ιταλικής Πρίντεζι. Ακολούθησαν η Χάποελ Χολόν από το Ισραήλ και η Σιρόκι από τη Βοσνία και στις 13 Δεκεμβρίου 2013 μετακόμισε στη Λετονία για λογαριασμό της Βέντσπιλς. Σε 22 αγώνες είχε 11,7 πόντους με 5,5 ριμπάουντ μέσο όρο και ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Πρωταθλήματος.

Στη Λετονία έμεινε ακόμα μία χρονιά και τον Ιούλιο του 2015 πήρε μεταγραφή στη Νεπτούνας Κλαϊπέντα. Είχε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του λιθουανικού συλλόγου στο Πρωτάθλημα (9,6 πόντους – 6 ριμπάουντ μέσο όρο) και στο Eurocup (8,9 πόντους – 6,2 ριμπάουντ μέσο όρο).

Ακολούθησαν η Ραβένα (Ιταλία) και η Trotamundos de Carabobo (Βενεζουέλα) και στις 19 Ιουλίου 2018 επέστρεψε ξανά στη Λιθουανία για την Νεπτούνας. Η αμέσως επόμενη περίοδος τον βρήκε στη Γαλλία και τη Στρασμπούρ. Με τους Γάλλους στο Basketball Champions League είχε 9,8 πόντους και 5,2 ριμπάουντ σε 9 αγώνες».

Jerai Grant 2018-2019 season highlights

Jerai Grant's (18PTS 16REB 5AST) double-double performance vs Promitheas Patras



AEK: Ημέρα μνήμης για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο – Η Θύρα 40 της «OPAP Arena» παίρνει το όνομά του
AEK: Ημέρα μνήμης για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο – Η Θύρα 40 της «OPAP Arena» παίρνει το όνομά του
Τζάμπολ στο Eurobasket U20 2025: Με στόχο το τρίτο σερί μετάλλιο η Εθνική – Πρεμιέρα με Λιθουανία
Τζάμπολ στο Eurobasket U20 2025: Με στόχο το τρίτο σερί μετάλλιο η Εθνική – Πρεμιέρα με Λιθουανία
Wimbledon: Ο απίθανος 13χρονος, Ραφαήλ Παγώνης διεκδικεί μια θέση στον τελικό – Η ώρα και το κανάλι
Wimbledon: Ο απίθανος 13χρονος, Ραφαήλ Παγώνης διεκδικεί μια θέση στον τελικό – Η ώρα και το κανάλι
Γιόνας Βαλαντσιούνας: «Το trade του στο Ντένβερ αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο»
Γιόνας Βαλαντσιούνας: «Το trade του στο Ντένβερ αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved