Basket League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Basket League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Με τις αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας οι τρεις πρωτοπόροι της βαθμολογίας (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Περιστέρι, Ήφαιστος Λήμνου) θα προσπαθήσουν εκτός έδρας να διατηρήσουν το απόλυτο της συγκομιδής, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου η Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός OΠΑΠ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, στο τελευταίο αυριανό (19/10) παιχνίδι της 4ης ημέρας, και θέλει τη νίκη, προκειμένου να πανηγυρίσει το «4 στα 4», αλλά κυρίως να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague. Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος», ο οποίος ηττήθηκε μεσοβδόμαδα εντός έδρας από την Μπεσίκτας για το Basketball Champions League, θα προσπαθήσει να κοντράρει τους «πράσινους», προκειμένου να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ιωνικό με 83-66.

Στο μεταξύ, δύσκολη φαντάζει η αποστολή του Περιστερίου, που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες προσέρχονται με... ακμαιότατο ηθικό στη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Τέλος, το «4 στα 4» θα προσπαθήσει να κάνει και ο Ήφαιστος Λήμνου, που αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/10) στο Λαύριο την ομώνυμη ομάδα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική. Τις δύο ομάδες χωρίζει απόσταση ενός βαθμού, την ώρα που το Λαύριο γνώρισε τη μοναδική ήττα του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής περιλαμβάνει το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Ρέθυμνο στο «Σοφία Μπεφόν», με τον νικητή να παίρνει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τη σεζόν 2019-20, ενώ ο Ιωνικός Νικαίας δοκιμάζεται στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη με την ψυχολογία στα... ύψη, ύστερα από την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, που ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας μετά την επάνοδό της στην Α1. Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στην Πάτρα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό, ενώ η Λάρισα, με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από την επικράτησή της επί του Άρη που ήταν η «παρθενική» της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, υποδέχεται τον Ηρακλή.

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αναμετρήσεων για την 4η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10

Δ. Τόφαλος 15:45 Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου Μπήτης-Αναστόπουλος Αντ.-Παγώνης (Πίγκας)

Αλεξάνδρειο 15:45 Άρης-Ιωνικός Νίκαιας Μάνος-Διαμαντής-Σταματόπουλος (Σιμητόπουλος)

Νεάπολης Λάρισας 15:45 Λάρισα-Ηρακλής Αναστόπουλος Π.-Ψαριανός-Μαγκλογιάννης (Βαρνάς)

Σ. Μπεφόν 15:45 Πανιώνιος-Ρέθυμνο Πουρσανίδης Γ.-Συμεωνίδης-Λόρτος (Ντίνος)

ΟΑΚΑ 17:00 ΑΕΚ-Περιστέρι Τσαρούχα-Καλδίρης-Μαλαμάς (Ορφανός Γ.)

ΠΑΟΚ 17:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Παπαπέτρου-Τζαφλέρης-Καλογερόπουλος Λ. (Γκούμας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10

Λαυρίου 17:45 Λαύριο-Ήφαιστος Λήμνου Καρακατσούνης-Παναγιώτου-Θεονάς (Τεφτίκης)

 



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved