Σούπερ πρωτάθλημα, με σούπερ χορηγούς

Σούπερ πρωτάθλημα, με σούπερ χορηγούς

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την έναρξη της συνεργασίας της ΕΚΟ, με το πρωτάθλημα της Basket League.

Κατά την παρουσίαση του πρωταθλήματος της Basket League 2019-2020, την Πέμπτη 26/9, ο πρόεδρος του πρωταθλήματος, Πέτρος Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στην επίτευξη συμφωνίας με την ΕΚΟ, για τον βασικό χορηγό της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η συμφωνία επικυρώθηκε την Πέμπτη, παρουσία και του CEO της ΕΚΟ, Ρομπέρτο Καραχάννα, σε μια κίνηση του ΕΣΑΚΕ που δείχνει παρά τις Κασσάνδρες, πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ισχυρό και θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των μπασκετόφιλων της χώρας.

Πλέον, απομένει μόνο το τυπικό σκέλος και οι επίσημες ανακοινώσεις, για τον κεντρικό χορηγό του πρωταθλήματος της περιόδου 2019-2020 για τη Basket League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για την συμφωνία με την ΕΚΟ, ο κ. Γαλατσόπουλος:

«Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνω την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την εταιρεία ΕΚΟ, την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία εμπορίας καυσίμων, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την ανάληψη της Κεντρικής Χορηγίας της Basket League.

Είναι μεγάλη χαρά μας ότι στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της εμπειρίας του Πρωταθλήματος, θα έχουμε συμπαραστάτη μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας μας. Η σχέση μας έχει δοκιμαστεί. Η ΕΚΟ είναι αποδεδειγμένα φίλη του αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπάσκετ. Μαζί με την ΕΚΟ αναβιώσαμε τον Φεβρουάριο του 2018 το All Star Game και κάναμε δύο απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη πιστεύω ότι θα είναι η διεύρυνση της συνεργασίας με την ανάληψη της Κεντρικής Χορηγίας της Basket League με τριετή, μάλιστα, προοπτική. Να θυμήσω, επίσης, ότι η ΕΚΟ είναι χορηγός και των Εθνικών ομάδων μπάσκετ, τις οποίες όλοι εμείς οι λάτρεις του ελληνικού μπάσκετ στηρίζουμε.

Πολύτιμος «σύμμαχος» της Basket League για τρίτη συνεχή σεζόν είναι η ΕΡΤ. Η στρατηγική συμφωνία με την δημόσια τηλεόραση έβαλε ξανά το μπάσκετ σε όλα τα ελληνικά σπίτια και έδωσε την ευκαιρία μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών στους Έλληνες του εξωτερικού να απολαμβάνουν το θέαμα του Πρωταθλήματος. Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη για το ενδιαφέρον του για το επαγγελματικό μπάσκετ και την επικοδομητική συνεργασία μας.

Με τους χορηγούς μας δεν δημιουργούμε ευκαιριακές σχέσεις, αλλά «χτίζουμε» σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο. Η «Υδρόγειος Ασφαλιστική» για μια όγδοη χρονιά βρίσκεται στο πλευρό μας και μας παρέχει με την εμπιστοσύνη της την δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμη καλύτεροι.

Η «WATT+WOLT» είναι για τρίτο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Χορηγός μας και με την ενέργεια της θα προσφέρουμε ακόμη καλύτερο θέαμα στους φιλάθλους.

Η «SPALDING» θα είναι για ακόμη μια χρονιά η επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος και την ευχαριστούμε για την στήριξη της. Η «AVANCE» θα μας δίνει την δυνατότητα σε ένα ακόμη Πρωτάθλημα να κινούμαστε με υψηλές ταχύτητες για το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Η «DIRECTION BUSINESS NETWORK» θα εκδώσει και την φετινή σεζόν τον Επίσημο Οδηγό της Basket League.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους επενδυτές, τους χρηματοδότες και χορηγούς των ομάδων του Πρωταθλήματος, γιατί χωρίς εκείνους δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε τις μοναδικές στιγμές που μας προσφέρει η ΕΚΟ Basket League».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved