Ψηλές πτήσεις με Πίνδο για Περιστέρι

Ψηλές πτήσεις με Πίνδο για Περιστέρι

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία "Πηγές Κωστηλάτας", που θα είναι η αποκλειστική προμηθεύτρια νερού της ομάδας για τη σεζόν 2019 – 2020 ανακοίνωσε το Περιστέρι

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ψηλές πτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη που σχεδιάζει για φέτος η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου ξεκινούν από τις κορυφογραμμές της Πίνδου.

Εκεί, στα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, πηγάζει το φυσικό μεταλλικό νερό “Κωστηλάτα”, που θα στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών του ΓΣΠ στις εξαντλητικές τους προπονήσεις και στους αγώνες της Basket League και του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία "Πηγές Κωστηλάτας", που θα είναι η αποκλειστική προμηθεύτρια νερού της ομάδας για τη σεζόν 2019 - 2020.

Στην ομάδα θεωρούν πως η συνεργασία έχει και έναν συμβολισμό. Οι πηγές και το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της "Πηγές Κωστηλάτας" βρίσκονται σε υψόμετρο 1.450 μέτρων στα Αθαμανικά Όρη. Σε ανάλογα αγωνιστικά ύψη ελπίζουν πως θα πετάξει φέτος και η ομάδα του Περιστερίου, με τη στήριξη και του κόσμου της, όπως άλλωστε λέει και το μότο της: #togetherwefly".

"Το νερό που παράγει η "Πηγές Κωστηλάτας", καθαρό, φυσικό, ανεπηρέαστο από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση, είναι ιδανικό για τις ανάγκες των αθλητών μας. Είναι δε πραγματικά μεγάλη χαρά να συνεργαζόμαστε με μία τόσο σπουδαία εταιρεία και τους ανθρώπους της", δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Περιστέρι Γιάννης Λυράς.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της "Πηγές Κωστηλάτας" Νικόλας Παναγιώτου ανέφερε:

"Η τιμή και η χαρά μας είναι μεγάλη που η εταιρεία μας συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο τις χορηγικές μας δράσεις στο χώρου του αθλητισμού, σε μια ιστορική ομάδα για το ελληνικό μπάσκετ, το Περιστέρι. Στόχος μας για το φυσικό μεταλλικό νερό “Πηγές Κωστηλάτας” είναι να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο στις συνεργασίες του και η ομάδα του Περιστερίου όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίζει, τόσο με τις νίκες της, όσο και με τη συνολική παρουσία της ως οργανισμού. Φέτος οι μάχες στην Basket League θα είναι συγκλονιστικές και σίγουρα η παρουσία στο Basketball Champions League θα είναι συναρπαστική για τους φιλάθλους. Από τη πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Περιστερίου, σε όλες τις διοργανώσεις".

Σημειώνεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας του Περιστερίου γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://tinyurl.com/y25nlyy4

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου", Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

#togetherwefly #peristeribc»



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved