Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Α2 τη σεζόν 2019-2020 (photos)
Ο Ολυμπιακός της σεζόν 2018-2019 είναι αυτός που υποβιβάστηκε στην Α2... - InTime Sports

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Α2 τη σεζόν 2019-2020 (photos)

Ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε στην Α2 και πλέον ετοιμάζεται για… αρκετά ταξίδια ανά την επικράτεια ενόψει της νέας χρονιάς.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός, με απόφαση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου έχοντας και τις… ευλογίες της Θύρας 7, δεν κατέβηκε στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στον πρώτο προημιτελικό των playoffs της Basket League, αυτόματα τιμωρείται με υποβιβασμό στην Α2. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ήδη υπότροποι, όσο και να έψαξαν για διάφορες… σανίδες σωτηρίας δεν φαίνεται να βρίσκουν «φως» πουθενά και η εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών θα στείλει έναν μεγάλο σύλλογο από τα «σαλόνια» στα «αλώνια», με ξεκάθαρη απόφαση και ευθύνη των ιδιοκτητών της ΚΑΕ.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αναζητήσει την επιστροφή του στη Basket League με τη νέα ομάδα που θα δημιουργήσει για να συμμετάσχει, αν όπως πρέπει τηρηθούν νόμοι και κανονισμοί, στην Α2 κατηγορία της σεζόν 2019-2020. Εκεί θα συναντήσει ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα κάνει αρκετά μακρινά αλλά και κοντινά ταξίδια και σίγουρα θα επισκεφθεί… ενδιαφέροντες προορισμούς. Εν μέρει οι «ερυθρόλευκοι» είναι και λίγο… άτυχοι, αφού δεν θα κάνουν την κοντινή διαδρομή για τη Νίκαια καθώς ο Ιωνικός προβιβάστηκε στη Basket League, ενώ δεν θα παίξουν  και με τον συμπολίτη Εθνικό, καθώς υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική η μεγάλη ομάδα του Πειραιά.

Από εκεί και πέρα, είναι σε εξέλιξη τα playoffs ανόδου και τα playouts της Α2. Ηρακλής και Καστοριά διεκδικούν μια θέση στη Basket League, με δεδομένο όμως τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού, θα πρέπει να προκύψει ακόμα μια ομάδα που θα ανέβει. Συνεπώς, φαίνεται πως και ο «γηραιός» και η ομάδα της γενέτειρας του Δημήτρη Διαμαντίδη θα βρεθούν στη μεγάλη κατηγορία. Θα ήταν ωραία… συγκυρία, πάντως, να δώσει εκτός έδρας παιχνίδι ο Ολυμπιακός για την Α2 σε γήπεδο που φέρει το όνομα του «3D», ωστόσο, δύσκολα θα το δούμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσο για τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή, προβάδισμα για να είναι στην Α2 έχουν Απόλλων Πάτρας και Κόροιβος Αμαλιάδας που υποδέχονται Καβάλα και Μαρούσι στις έδρες τους, με τις σειρές να είναι στο 2-2 αμφότερες. Παρόλα αυτά, έχουμε συμπεριλάβει κανονικά τις ομάδες στη λίστα με τις αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Α2, αφού εκκρεμεί και η αναδιάρθρωση. Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι ομάδες που ήρθαν από τη Β’ Εθνική στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους»… Η τελική μορφή της Α2 δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο όταν όλα ξεκαθαρίσουν, θα επανέλθουμε με ανάλογο άρθρο...

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Α2 της σεζόν 2019-2020…



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved