Μπλατ: «Συμφωνώ ή όχι, υποστηρίζω τις αποφάσεις των ιδιοκτητών»

Μπλατ: «Συμφωνώ ή όχι, υποστηρίζω τις αποφάσεις των ιδιοκτητών»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ξεκαθάρισε πως μένει στον Ολυμπιακό μόνο και μόνο για τους παίκτες του, ενώ τόνισε πως ακόμα κι αν διαφωνεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στηρίζει τις αποφάσεις τους…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη Τύπου του Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος της κανονικής περιόδου και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα. Ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε πως ο μοναδικός λόγος που συνεχίζει να είναι στην ομάδα, παρότι έχουν συμβεί αρκετά, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως ακόμα και αν διαφωνεί με τις αποφάσεις και τις τακτικές των αδερφών Αγγελόπουλων, θα συνεχίσει να τις στηρίζει…

«Όπως κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες, έτσι και σήμερα η ομάδα έπαιξε σκληρά και με σωστό τρόπο. Αφήσαμε πίσω μας τα πάντα, όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες, προπονούμαστε στο υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού και ποιότητας. Ο Προμηθέας είναι μια ποιοτική ομάδα, έχει κάνει καλή σεζόν και τους συγχαίρω. Ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε έδειξε και τη δική μας πραγματική ποιότητα. Οι οπαδοί ήταν σπουδαίοι, έδωσαν και την ψυχή τους για να μας υποστηρίξουν, αγαπούν αυτή την ομάδα», είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά, οι τελευταίες εβδομάδες είναι οι καλύτερες της σεζόν μας. Οι παίκτες έρχονται και δουλεύουν σκληρά, με επαγγελματισμό και με θέληση για να τα καταφέρουν. Τους βγάζω το καπέλο, διότι θα ήταν εύκολο να συμβαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο λόγος που βρίσκομαι ακόμη εδώ, παρά το γεγονός ότι έχουν συμβεί όλα αυτά, είναι οι παίκτες. Τους χρωστάω. Εγώ τους επέλεξα, μου το ανταποδίδουν αυτό. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είμαι πολίτης αυτού του κόσμου και ξέρω πως κάποιες φορές δεν είναι όλα εύκολα. Για εμένα, είναι μοναδικό όλο αυτό που συμβαίνει. Πρέπει να αποφασίσουμε πως θα το χειριστούμε. Εγώ προσωπικά υποστηρίζω την ομάδα μου προς την κατεύθυνση και το όραμά της. Δεν είναι σημαντικό αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, το σημαντικό είναι ότι είμαι δεσμευμένος με την ομάδα. Υποστηρίζω τους παίκτες που έφερα εδώ και τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα τόσα χρόνια».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε ακόμα: «Εχω ζητήσει από τους παίκτες να είναι επαγγελματίες και να σέβονται τόσο την ομάδα στην οποία αγωνίζονται, όσο και τον κόσμο που έρχεται να τους δει. Παράδειγμα είναι το σημερινό. Αυτή είναι η δουλειά μας. Έπρεπε να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούσαμε και σήμερα. Στη ζωή πρέπει να είσαι δεσμευμένος με κάτι και να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες».

Όσο για το… πρόωρο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στα playoffs, σχολίασε: «Δεν περίμενα ότι θα αντιμετωπίσουμε τόσο νωρίς στα playoffs τον Παναθηναϊκό, όπως δεν περίμενα και πολλά ακόμη. Πραγματικά, πριν από το σημερινό ματς δεν είχα ιδέα γι' αυτή την κατάσταση. Τις μέρες των αγώνων, δεν μιλάω με κανέναν εκτός από τους συνεργάτες μου. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Μέχρι να μου το πουν, δεν το ήξερα. Και να το ήξερα νωρίτερα, θα μπορούσε να έχει αλλάξει ξανά. Αυτό που θα κάνω από αύριο, είναι να προετοιμαστώ για τον επόμενο αγώνα, εύχομαι να γνωρίζω έγκαιρα ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Θα είμαστε στο γήπεδο αύριο, μπορείτε να έρθετε στο γραφείο μου».

Τέλος, για τις αποφάσεις της διοίκησης, απάντησε: «Την ιστορία των ντέρμπι αιωνίων την γνωρίζω, τις αποφάσεις των ιδιοκτητών είναι ξεκάθαρες προς εμένα, όπως και οι λόγοι αυτών των αποφάσεων. Πήρα κι εγώ μια τέτοια, ότι θα τις υποστηρίξω άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι. Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Θα συνεχίσω να το κάνω αυτό».



ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved