Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια με το Περιστέρι

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια με το Περιστέρι

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή και τα εισιτήρια του αγώνα με το Περιστέρι.

Το πρόβλημα με το ρεύμα δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, με την «Ένωση» να ζητά συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία, έστω κι αν φυσικά δεν έχει κάποια ευθύνη. Επίσης, γνωστοποίησε, όπως αναμενόταν, ότι θα ισχύσουν τα αγορασμένα εισιτήρια και οι προσκλήσεις.

Αναλυτικά...

«Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι εξαιτίας βλάβης στην ηλεκτροδότηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων αναβλήθηκε η σημερινή αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με το Περιστέρι.

Η ΑΕΚ ΒC έλαβε την σχετική γνωμοδότηση από τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ, όπου επιβεβαιώθηκε το (γενικό) μπλακ άουτ, που προκλήθηκε και κατέστησε αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ζητούμε συγγνώμη από τους φίλους της ΑΕΚ και τους λοιπούς φιλάθλους για την ταλαιπωρία, παρότι δεν αποτελεί ευθύνη μας η διαμορφωθείσα κατάσταση και ζητούμε την κατανόησή τους.

Πιο αναλυτικά, στις 15:50 η Διοίκηση του ΟΑΚΑ ενημέρωσε την ΑΕΚ, ότι δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα εντός των επόμενων ωρών.

Ενημερώνουμε, ότι όλα τα αγορασμένα εισιτήρια και οι προσκλήσεις ισχύουν κανονικά για οποτεδήποτε οριστεί ο αγώνας από τον ΕΣΑΚΕ».

Ο ΕΣΑΚΕ σε δική του ανακοίνωση, επισημοποίησε ότι ο αγώνας θα γίνει αύριο στις 17:00, αν φυσικά έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Αναλυτικά...

«Η συνάντηση ΑΕΚ – Περιστέρι Βίκος Cola της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο (19/1) με ώρα έναρξης τις 17:00, αναβάλλεται λόγω βλάβης στην παροχή της ηλεκτροδότησης στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Ο αγώνας θα γίνει αύριο Κυριακή (20/1) στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ) με την ίδια ώρα έναρξης (17:00) και με τους ίδιους διαιτητές, κομισάριο και κριτές που είχαν οριστεί αρχικά. 

Τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τον σημερινό αγώνα ισχύουν και για αύριο.

Ο ΕΣΑΚΕ ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους για την αναβολή της σημερινής συνάντησης. Ήταν, ωστόσο, υπεράνω των δυνάμεων του να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προκλήθηκε στην ηλεκτροδότηση του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ».

Μετά τον ορισμό του αγώνα η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε νέα διευκρινιστική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει...

«Τελικά, αύριο, Κυριακή (20/01), ώρα 17:00, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΑΕΚ – Περιστέρι. Η ΑΕΚ ΒC υπενθυμίζει, ότι όλα τα αγορασμένα εισιτήρια και οι προσκλήσεις ισχύουν κανονικά για την αναμέτρηση. Για την περίπτωση, που φίλοι της ΑΕΚ για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ, στη νέα ορισθείσα ημέρα και ώρα, μπορούν να περάσουν Δευτέρα (21/01) και Τρίτη (22/01) από το Γραφείο Operation (αίθουσα Press), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και ώρες 10:30-17:30 για να τα ακυρώσουν ή για να πάρουν τα χρηματά τους πίσω. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του εισιτηρίου. Όσοι αγόρασαν εισιτήριο από το Διαδίκτυο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Operation (τηλ. 210-6896793)»Ολυμπιακός: Η ατάκα Μαρινάκη μπαίνοντας στην ΕΠΟ - «Όλα τα σκ@@@ μαζεμένα»
Ολυμπιακός: Η ατάκα Μαρινάκη μπαίνοντας στην ΕΠΟ - «Όλα τα σκ@@@ μαζεμένα»
Ολυμπιακός: Οι θέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για ΕΠΟ | Ζητάει απομάκρυνση Μπένετ
Ολυμπιακός: Οι θέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για ΕΠΟ | Ζητάει απομάκρυνση Μπένετ
LIVE, Super League: Η συνάντηση των έξι στην ΕΠΟ με Μπαλτάκο, Μπένετ
LIVE, Super League: Η συνάντηση των έξι στην ΕΠΟ με Μπαλτάκο, Μπένετ
Ολυμπιακός: Αγωνία με Χάμες Ροντρίγκες | Το πρόβλημα στην εθνική του
Ολυμπιακός: Αγωνία με Χάμες Ροντρίγκες | Το πρόβλημα στην εθνική του
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved