Παπαθεοδώρου: «Αυτή η εμφάνιση δίνει νίκες»

Παπαθεοδώρου: «Αυτή η εμφάνιση δίνει νίκες»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, λέγοντας πως εμφανίσεις σαν τη σημερινή φέρνουνε νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μία νίκη που την θέλαμε πολύ απέναντι σε έναν αντίπαλο του οποίου η αξία είναι πλέον αναγνωρισμένη. Μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε θέσει δύο στόχους τακτικά. Να περιορίσουμε τους πόντους από τον αιφνιδιασμό και ταυτόχρονα να χαμηλώσουμε την επίδοση τους στα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς είναι μία ομάδα που έχει σε κάθε παιχνίδι τουλάχιστον 15 επιθετικά ριμπάουντ. Δεχτήκαμε δέκα πόντους στον αιφνιδιασμό, πέντε από διπλές επιθέσεις. Σταθήκαμε και περιορίσαμε τις δυνατότητες του αντιπάλου. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι όταν πίεσε ο Προμηθέας. Βάλαμε και κάποια σουτ που θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι πήραμε τη νίκη με αυτή τη διαφορά. Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε ενεργειακά το παιχνίδι και φορά που θα έχουμε το ίδιο επίπεδο θα κερδίζουμε ή θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εξαιρετική προσπάθεια που έκαναν».

Για τον Τέπιτς: «Ο Τέπιτς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει ξαναπεράσει από την ομάδα, έχει προσφέρει. Είναι συνειδητοποιημένος και καλός επαγγελματίας. Είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για να συνεχίσει την καριέρα του. Θέλαμε ένα παιδί με το σωματότυπο του Τέπιτς. Έχουμε τον Τζόουνς που είναι ψηλό παιδί στην περιφέρεια. Έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά και οι επιλογές στο πως κινήθηκε σε άμυνα και επίθεση με μία μόνο προπόνηση μας βοήθησε αρκετά. Είχαμε ένα κορμί παραπάνω και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Θα βοηθήσει στον έλεγχο των ριμπάουντ και ταυτόχρονα είναι ένα παιδί που μπορεί να συνεισφέρει με τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά στην ομάδα μας».

Για το γεγονός ότι δεν παίζει ο Τζόουνς: «Καταρχάς ο Τζόουνς σε δέκα μέρες τον περιμένουμε να επιστρέψει. Μπορεί να συνεισφέρει σε αυτά που ζητάμε και θέλουμε. Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι πρέπει να... ξανακουρδίσουμε την ομάδα. Οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν να δουλέψουμε όπως θέλαμε. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα μαθαίνουμε την ομάδα και αυτή ακόμα μαθαίνει να παίζει μαζί. Κομβικοί παίκτες δεν μπόρεσαν να παίξουν όλοι μαζί για αρκετό διάστημα. Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την λειτουργία μας. Η απόκτηση του Τέπιτς μας βοηθάει γιατί δεν χρειάζεται πολύ χρόνο και θα μπορεί γρήγορα να μας βοηθήσει».

Για το τι διαφορετικό έγινε σήμερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι: «Η διάταξη ήταν ακριβώς η ίδια. Οι λεπτομέρειες ήταν δύο. Με τον αντίπαλο που παίζαμε και το ότι ήμασταν μείον δύο παίκτες. Τον Τέπιτς που δεν ήταν στην ομάδα και τον Γκάρετ. Ο Γκάρετ έκανε σημαντική δουλειά σήμερα. Κάτι το οποίο μας έλειψε. Και την Τρίτη άλλωστε ήμουν ευχαριστημένος. Απλά σήμερα είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για την επιλογή να μη παίξει ο Πόουπ και τον Παπαντωνίου: «Έχουμε 12 παίκτες. Ο Πόουπ δεν χώρεσε να παίξει σήμερα. Και αυτό γιατί ο Χρυσικόπουλος ήταν εκπληκτικός και ο Μαργαρίτης ήταν πολύ καλός, οπότε δεν υπήρξε χρόνο για αυτόν. Ο Παπαντωνίου συνεχίζει κανονικά στην ομάδα μας, είχε εξαιρετική παρουσία και σαν συμπεριφορά και σαν διάθεση και είναι κανονικά μέλος της ομάδας».

Για το αν το σημερινό παιχνίδι, είναι πρότυπο για τη συνέχεια της σεζόν: «Θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Γενικά στην επίθεσή μας, να έχουμε καλύτερο ρυθμό και να εκτελέσουμε καλύτερα. Προτιμώ όμως την ομάδα που θα παίζει με αυτή τη συνέπεια και αυτό τον τρόπο στην άμυνα. Αυτή η εμφάνιση δίνει νίκες. Για εμάς μετράνε τα αποτελέσματα που βοηθάν την ομάδα και όχι το θέαμα».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved