Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα ξαναπατήσουν στο ΟΑΚΑ»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα ξαναπατήσουν στο ΟΑΚΑ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε πως δεν πήγε στο ΣΕΦ καθώς δεν πήρε καμία απάντηση από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στο αίτημά του για τήρηση των μέτρων ασφαλείας, τονίζοντας πως αυτή η στάση σημαίνει πως κανείς από τη διοίκηση του ΟΣΦΠ δεν θα δώσει ξανά το «παρών» σε αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε μαζί με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Όπως εξήγησε ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ, ζήτησε από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να διασφαλίσει πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο ίδιος στην παρουσία του στο ΣΕΦ και δεν εισέπραξε καμία απάντηση. Μάλιστα, επισήμανε πως η στάση αυτή από πλευράς του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, παρότι έχουν και προσωπική επαφή όπως εξήγησε, σημαίνει αυτόματα ότι κανείς από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση δεν θα επισκεφθεί ξανά το ΟΑΚΑ για αγώνα των δυο ομάδων, αφού δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» ειδικότερα τα τελευταία χρόνια έχουν καν το παν έτσι ώστε να μην συμβαίνει το παραμικρό, σε αντίθεση με όλα όσα διαδραματίζονται σε κάθε νίκη του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ.

«Βεβαίως και είχα σκοπό να πάω, παρά τα όποια απειλητικά μηνύματα και από ανώνυμους και από επώνυμους ανθρώπους του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM και εξήγησε: «Επικοινώνησα χθες με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και του ζήτησα να διασφαλίσει ότι όπως κάθε φορά τα τελευταία – αρκετά – χρόνια έρχεται εκείνος, έρχεται ο αδερφός του, έρχεται ο κύριος Σκινδήλιας και γενικότερα η διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, κάτω από πολύ σωστά μέτρα ασφαλείας, δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα. Έχουν έρθει κι έχουν πάρει πρωταθλήματα, έχουν έρθει κι έχουν πάρει νίκες χωρίς να ανοίξει μύτη. Εγώ πέρσι που βρέθηκα στο τελευταίο παιχνίδι, στον πέμπτο τελικό αναγκάστηκα το τελευταίο δεκάλεπτο να το ακούσω από το ραδιόφωνο κλεισμένος μέσα στα αποδυτήρια γιατί στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έγινε ένα ντου από κόσμο του Ολυμπιακού που καθόντουσαν πολύ κοντά μου στο γήπεδο. Επιτέθηκαν σε εμένα και στους ανθρώπους της ασφάλειάς μου. Αναγκαστήκαμε να μπούμε τρέχοντας στα αποδυτήρια και να ακούσουμε από εκεί το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Επειδή λοιπόν δεν ήθελα να ξαναπεράσω κάποια τέτοια ταλαιπωρία και να θέσω τον εαυτό μου σε κίνδυνο, ζήτησα από τον κ. Αγγελόπουλο να μου διασφαλίσει ότι θα υπάρχει η απαιτούμενη ασφάλεια γύρω από εκεί που θα κάθομαι, ό,τι απάντηση πήρατε εσείς, άλλη τόση πήρα κι εγώ».

Σε ερώτηση για το αν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος απάντησε αρνητικά ή αν δεν απάντησε καν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μου πει ‘ναι κύριε Γιαννακόπουλε ή ναι Δημήτρη γιατί έχουμε μια Α’ επικοινωνία, θα κάνουμε ότι μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας ή ξέρεις Δημήτρη θεωρώ καλύτερα να μην έρθεις γιατί δεν μπορώ να σου διασφαλίσω την ακεραιότητά σου, ούτε τίποτα’. Βέβαια, ως εκ τούτου, θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνουν κι οι ίδιοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναέρθει κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ έτσι;».

Για το τι εννοεί με τα απειλητικά μηνύματα από τους επώνυμους Ολυμπιακούς, ανέφερε: «Όταν λέω επώνυμους δεν εννοώ τη διοίκηση και την ομάδα, εννοώ ανθρώπους που είναι γνωστοί στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού. Προς Θεού, αλίμονο».

Όσο για τον αγώνα, απάντησε: «Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, θεωρώ ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Στο χέρι μας είναι. Είμαστε καλύτεροι ως μονάδες και ως ομάδα. Αν παίξουμε πάλι όπως παίξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά νικητής ο Ολυμπιακός».

Αναφορικά με όσα είπε στους παίκτες στην επίσκεψή του στην προπόνηση, είπε: «Δεν είναι μόνο ο χειρότερος Ολυμπιακός, αλλά θεωρώ πως είναι και ο καλύτερος Παναθηναϊκός των τελευταίων πολλών ετών. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και σε επίπεδο αθλητών και σε επίπεδο ομαδικό, έτυχε λοιπόν στον πρώτο αγώνα να μην παίξουμε όπως έπρεπε, ο Ολυμπιακός μπήκε πραγματικά με το μαχαίρι στα δόντια και μπόρεσε και μας πήρε τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ. Θέλω να πιστεύω πως αυτό ήταν τύχη, ήταν θέμα συγκυρίας ή μάλλον έλλειψη συγκέντρωσης των δικών μας αθλητών».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε και για την ενασχόλησή του με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και γενικότερα τον Σύλλογο, σχολίασε: «Καταρχάς ευχαριστώ που λέτε ότι τα καταφέρνω, από εκεί και πέρα για αυτό και γίνονται και κάποια λάθη. Σκοπός είναι το πρόσημο να είναι θετικό, και αυτό είναι κάτι το οποίο το κρίνει ο κόσμος και τα αποτελέσματα. Δυστυχώς οι υπόλοιποι Παναθηναϊκοί που έχουν τις δυνατότητες είτε τις χρονικές, είτε τις οικονομικές, για διαφόρους λόγους, διαφορετικούς ο καθένας, δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα δρώμενα του Παναθηναϊκού. Δεν θα μπορούσα να αφήσω κανένα κομμάτι του Παναθηναϊκού να κατρακυλάει». Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός έχει εντολή σε περίπτωση που γίνει το παραμικρό που θα ξεφύγει από τα όρια, να αποχωρήσει από το γήπεδο η ομάδα, απάντησε: «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κομισάριος, υπάρχουν διαιτητές και να κάτι πάει να γίνει που θα είναι εκτός των επιτρεπτών ορίων θα πάρουν εκείνη την όποια απόφαση, και δεν θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι από μόνος του». Τέλος, για τις σχέσεις με την Ευρωλίγκα κι αν υπάρχει εξέλιξη, τόνισε: «Προς το παρόν όχι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved