Ολυμπιακός: Καρδιακό επεισόδιο ο Αλέκος Σπανουδάκης

Ολυμπιακός: Καρδιακό επεισόδιο ο Αλέκος Σπανουδάκης

Στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας διακομίστηκε ο Αλέκος Σπανουδάκης, μετά από δυσφορία που αισθάνθηκε.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και προπονητής επί σειρά ετών, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Στο πλευρό του Αλέκου Σπανουδάκη έσπευσαν οι Παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στο Ασκληπιείο τον επισκέφτηκαν για να του συμπαρασταθούν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού Γιάννης Παραγυιός, ο Βασίλης Ντάκουλας και ο Θανάσης Ράμμος.

«Tέσσερις γενιές βετεράνων του Ολυμπιακού εύχονται περαστικά στον Αλέκο μας, που μας έδωσε σύντομα ραντεβού στο ΣΕΦ. Σιδερένιος επίτιμε...,» είναι το μήνυμα που έστειλαν στον Αλέκο Σπανουδάκη, οι Παλαίμαχοι, με ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook.

Ο Αλέκος Σπανουδάκης είναι πρώην αθλητής καλαθοσφαίρισης γεννημένος το 1928 στα Χανιά της Κρήτης. Ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος καλαθοσφαιριστής που χρησιμοποίησε το τζαμπ σουτ. Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Ελλάδος (1949, 1960), τα οποία ήταν και τα 2 πρώτα του Ολυμπιακού. Με την Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε σε 28 αγώνες και σημείωσε 109 πόντους (3,9 μ.ο.). Στο Ευρωμπάσκετ 1949 στο Καϊρο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Αγωνίστηκε επίσης στο Ευρωμπάσκετ του 1951, στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1952 και στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1955. Ασχολήθηκε και με την προπονητική και μεγάλη του επιτυχία ήταν η ανακάλυψη του Γιώργου Σιγάλα.



Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί το Σάββατο (6/12)
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί το Σάββατο (6/12)
Κολύμβηση: Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου
Κολύμβηση: Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου
Τι Τζέι Σορτς: «Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο»
Τι Τζέι Σορτς: «Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο»
Αταμάν: «Και οι δύο σέντερ έπαιξαν άθλια, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»
Αταμάν: «Και οι δύο σέντερ έπαιξαν άθλια, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved