Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα του περσινού πρωταθλήματος

Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα του περσινού πρωταθλήματος

Δείτε από ποιους παίκτες αποτελείται η κορυφαία πεντάδα της περασμένης σεζόν στην Stoiximan.gr Basket League.

Καλάθης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης και Σίνγκλετον απαρτίζουν την καλύτερη πεντάδα του περσινού πρωταθλήματος.

Και οι πέντε βραβεύτηκαν στο περιθώριο της κλήρωσης για τη Stoiximan.gr Basket League της σεζόν 2017-2018.

Mvp της περασμένης χρονιάς αναδείχθηκε ο Νικ Καλάθης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Νικ Καλάθης: «Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι εκεί μαζί σας. Εύχοαμι να έχουμε καλή επιτυχία σε όλους και τη νέα σεζόν να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα».

Κρις Σίνγκλετον: «Ήταν μια πετυχημένη χρονιά. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και τη νέα σεζόν».

Βασίλης Σπανούλης: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Η ομαδική διάκριση είναι πιο σημαντική από την ατομική. Η αγάπη του κόσμου δίνει κίνητρο σε όλους να ξεπερνούν τις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα, δίχως έκτροπα και αν γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο».

Γιώργος Πρίντεζης: «Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να παρευρεθώ στα βραβεία. Σας ευχαριστώ που με ψηφίσατε στην καλύτερη πεντάδα. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία στις ομάδες».

Κώστας Παπανικολάου: «Σας ευχαριστώ για την επιλογή και την ψήφο σας. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να φτάσω στη θέση αυτή και εύχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ακόμα πιο ψηλά»

 



Μουσείο ιστορίας Παναθηναϊκού: «Εσείς είστε η ζωντανή ιστορία της ομάδας»
Μουσείο ιστορίας Παναθηναϊκού: «Εσείς είστε η ζωντανή ιστορία της ομάδας»
Αδιανόητη βίαιη ενέργεια από τον διαιτητή Χριστινάκη (vid)
Αδιανόητη βίαιη ενέργεια από τον διαιτητή Χριστινάκη (vid)
ΠΑΟΚ: «Βγήκαν» τα εισιτήρια για τον Παναθηναϊκό
ΠΑΟΚ: «Βγήκαν» τα εισιτήρια για τον Παναθηναϊκό
Επιστρέφει στο χώμα η Σάκκαρη
Επιστρέφει στο χώμα η Σάκκαρη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved