Γιαννάκης: «Ο Άρης δεν είναι φτιαγμένος για την 4η θέση» (video)

Γιαννάκης: «Ο Άρης δεν είναι φτιαγμένος για την 4η θέση» (video)

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παρουσίασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη Νίκος Λάσκαρης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) όπου ανέλυσε τα θέματα που απασχολούν την ομάδα ενώ παρουσίασε και επίσημα τον Παναγιώτη Γιαννάκη που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Λάσκαρης ο οποίος ανέφερε:

«Αποφασίσαμε να πάμε βήμα παραπέρα και να προχωρήσουμε για την αναγέννηση του Άρη και συμφωνήσαμε. Ο προπονητής ήρθε ξανά στο σπίτι του, με βάση για τριετία και πενταετία με βάση αυτά που έχω πει για την ομάδα. Φέτος μαζί με τον κόουτς θα βάλουμε τις βάσεις για το νέο Άρη, της επόμενης πενταετίας και ελπίζω να βάλω γερές βάσεις. Αυτό ισχύει και διοικητικά. Να δουλέψουμε με αμερικανικά πρότυπα, με παραγωγή ταλέντων και παραγωγή εσόδων για την ομάδα. Δεν υπάρχουν μόνο οι παίκτες και το τιμ, αλλά υπάρχει και ομάδα που πρέπει να δημιουργήσει έσοδα. Εδώ είμαστε όλοι μαζί για να πούμε καλωσόρισες κόουτς».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος υπογράμμισε: «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Το σημερινό σπίτι είναι πιο περιποιημένο από αυτό που άφησα. Είναι θετικό κομμάτι που εμένα με κάνει να έρθω εδώ για να συμπαρασταθώ σε μια νέα προσπάθεια που γίνεται. Εχω έρθει για να χτίσουμε την ομάδα με τον τρόπο που της αξίζει. Ο Αρης δεν είναι φτιαγμένος για την 4η θέση, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο. Δεν μπορεί όμως να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και ειδικά τώρα που η οικογένεια του προέδρου περνά δύσκολα. Εδώ είδα ένα νέο σπίτι. Εχουν γίνει κάποιες προσπάθειες που δίνουν τη δυνατότητα να υπάρχει προοπτική. Γι’ αυτό ήρθα, να συμπαρασταθώ στην προσπάθεια. Αξίζει τον κόπο να είμαστε όλοι μαζί».

Στη συνέχεια επεσήμανε:

Για το αν ήταν δύσκολη απόφαση: «Δεν έχω πρόβλημα με τις δύσκολες αποφάσεις. Απλά θέλουν λίγο μεγαλύτερη πίεση όλοι για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Εχω δουλέψει με διάφορους που είχαν ταλέντο, αλλά όχι την αποφασιστικότητα. Δεν μπορεί να γίνει με 1-2 προπονήσεις. Αυτά μας κάνουν καλύτερους».

Για την ομάδα που θέλει να δει: «Να μιλάμε για το τώρα. Να δημιουργήσουμε ομάδα που θα παίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να προσπαθεί να νικά τον οποιονδήποτε. Να μην χάνουμε τη δυνατότητα να προοδεύουν τα νέα στελέχη μας. Θα φέρουμε παιδιά που θα μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικά. Ψάχνουμε παίκτες από την πρώτη μέρα που συμφωνήσαμε».

H συνέντευξη τύπου του Νίκου Λάσκαρη



ΗΠΑ: Παγώνει την έκδοση βίζας για 75 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και του Ιράν
ΗΠΑ: Παγώνει την έκδοση βίζας για 75 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και του Ιράν
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ νικητής στο ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ νικητής στο ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία
Copa del Rey: Ο Μπετανκόρ απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ στο 94’ – Στους «8» η Αλμπαθέτε!
Copa del Rey: Ο Μπετανκόρ απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ στο 94’ – Στους «8» η Αλμπαθέτε!
Basketball Champions League: Η Τόφας συμπλήρωσε τον όμιλο των ΑΕΚ και Καρδίτσας στους «16»
Basketball Champions League: Η Τόφας συμπλήρωσε τον όμιλο των ΑΕΚ και Καρδίτσας στους «16»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved