Παναθηναϊκός Superfoods: Αποθέωσε ομάδα και κόσμο ο Σίνγκλετον!

Παναθηναϊκός Superfoods: Αποθέωσε ομάδα και κόσμο ο Σίνγκλετον!

Τα καλύτερα τόσο για την ομάδα όσο και για τον «τρελό» κόσμο είπε ο Αμερικανός σέντερ

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Κρις Σίγνκλετον, ο οποίος μίλησε για την παρουσία του στον «Εξάστερο», τον κόσμο της ομάδας και για το 7ο τίτλο της Euroleague.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αμερικανού φόρτγουορντ στην «Ελευθερία του Τύπου»:

-Έπειτα από μερικούς μήνες στην Ελλάδα, πως σου φαίνονται ο Παναθηναϊκός και η χώρα;

«Φυσικά μου αρέσουν. Οι άνθρωποι εδώ αγαπούν το μπάσκετ και εγώ αγαπώ να παίζω μπάσκετ. Οπότε, απολαμβάνω κάθε παιχνίδι εδώ. Στην αρχή είχαμε τις αστάθειες μας, δεν παίζαμε καλά. όμως, στην πορεία είδα πως είναι η ομάδα, έχουμε πλέον βρει τον ρυθμό μας και είμαστε ενωμένοι, ενώ κατάλαβα πως ο Παναθηναϊκούς είναι μεγάλος σύλλογος».

-Πριν έρθεις στον Παναθηναϊκό, ρώτησε κάποιον για την ομάδα και την Ελλάδα; Όπως για παράδειγμα τον Οκάρο Ουίατ, που παίζαμε μαζί στη Φλόριταν και αγωνιζόταν πέρσι με την φανέλα του Άρη;

«Είχα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό δύο φορές πέρσι. Παρατήρησα πως έχει καλό γήπεδο και πως οι οπαδοί του είναι εντυπωσιακού. Μίλησα όντως με τον Οκάρο. Γνώριζα και τον Νικ (Καλάθη) λίγο. Τσέκαρα την ομάδα και είδα πόσοι σπουδαίοι παίκτες έχουν παίξει εδώ. Τέλος, μίλησα και με τον Γκιστ πριν υπογράψω ο οποίος, όπως θα φαντάζεστε, μου είπε τα καλύτερα».

-Παίζεις ασταμάτητα εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο, χωρίς να δείχνεις το παραμικρό σημάδι κόπωσης. Ποιο είναι το μυστικό σου; Μήπως έχεις… υπερδυνάμεις;

«Πολύ θα μου άρεσε να έχω υπερδυνάμεις (γέλια). Ωστόσο, θεωρώ πως οι οπαδοί έχουν υπερδυνάμεις και αντλούμε όλοι οι παίκτες από αυτές! Μας δίνουν δύναμη σε κάθε ματς με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Και θέλουμε να μας στηρίξουν στα πλέι-οφ. Αυτό που κάνω εγώ είναι να φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Να τρώω καλά. Και, όπως είπα πριν, μου αρέσει να παίζω μπάσκετ. Το απολαμβάνω!».

-Όσον αφορά το μέλλον σου στον Παναθηναϊκό; Η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα για ανανέωση του συμβολαίου σου για ακόμα έναν χρόνο. Το έχεις συζητήσει; Θες να γίνει;

«Φυσικά και θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό! Θα δούμε πως θα τελειώσει η σεζόν, και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως μου αρέσει εδώ. Δεν θα μπορούσα να βρω κάπου καλύτερο μέρος! Όλοι μου φέρονται άψογα. Οι άνθρωποι της ομάδας, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί… Μου αρέσει αυτή η ομάδα!»

-Υπάρχει, βέβαια, στο συμβόλαιό σου και NBA-out μέχρι τις 20 Ιουλίου… Αν έρθει πρόταση από τις ΗΠΑ;

«Εξαρτάται από την πρόταση. Λείπω δύο χρόνια από την χώρα μου και φυσικά θα το σκεφτώ αν έρθει πρόταση. Όμως, σίγουρα θα δώσω στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να γνωρίζει τη γίνεται. Θα συζητήσω για την όποια πρόταση με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο πρόεδρος θα συμμετέχει σε αυτό, να είστε σίγουροι. Και, οπωσδήποτε, θα ξέρουν και οι οπαδοί τι συμβαίνει».

-Πέρσι ήσουν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία βρέθηκε στο Final 4 ως outsider. Βλέπεις στον Παναθηναϊκό το ίδιο… άστρο;

«Αν με ρωτούσες και πέρσι, θα σου έλεγα το ίδιο. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και τι μπορούμε να κάνουμε. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Όμως τώρα είμαστε πλήρεις και ενωμένοι. Η Φενερμπαχτσέ είναι δύσκολη αντίπαλος, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες σε αυτή τη φάση. Εμείς όμως έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας, την ώρα που στο «σπίτι» μας έχουμε χάσει μόλις μία φορά. Το 14-1 που έχουμε κάνει στο ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη επίδοση στην Euroleague. Αυτό από μόνο του δείχνει πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες για το Final Four».

-Οι οπαδοί ζητούν το έβδομο ευρωπαϊκό. Πιστεύεις ότι μπορείτε να το φέρετε;

«Βέβαια!. Το ταβάνι αυτής της ομάδας δεν είναι η είσοδος στο Final Four, αλλά η πρωτιά σε αυτό. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε όπως τις τελευταίες εβδομάδες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε καλά, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Φυσικά, έχοντας και την στήριξη του κόσμου μας. Προφανώς, κάθε καλή ομάδα θέλει να προκριθεί στην τετράδα και μετέπειτα να κατακτήσει την κούπα. Εμείς θα παίξουμε για να νικήσουμε. Θα δούμε ποιος… το θέλει περισσότερο!»



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved