Θέλει να επιστρέψει στον Άρη ο Γιαννάκης!

Θέλει να επιστρέψει στον Άρη ο Γιαννάκης!

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη εξέφρασε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «Δράκος» μίλησε στο Metropolis για τον Άρη δίνοντας στο φώς κάποιες λεπτομέρειες από τη σχέση του με τον Γκάλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Metropolis

Για την έκπληξη που θα ήθελε να του τύχει:

«Παρακολουθούμε το μπάσκετ πάντα. Είναι η πιο ωραία δραστηριότητα που έχουμε κάνει στη ζωή μας και πάντα έχει εκπλήξεις ο χώρος μας. Τι έκπληξη θα ήθελα να έχω; Νομίζω ότι με τους ανθρώπους που έχω ζήσει μεγάλες στιγμές, πάντα μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά τους και να ακούω κάτι καλό από αυτούς».

Για την αποθέωση που γνώρισε στην Πάτρα στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη:

«Δεν ξεχνιούνται αυτές οι στιγμές. Είναι η ιστορία μας και αυτό που έχουμε βιώσει. Νομίζω ότι σε όποιον περνάνε από το μυαλό τέτοιες στιγμές, μόνο συγκίνηση μπορεί να νιώσει. Μένουν ανεξίτηλα αυτά στο μυαλό μας και την ψυχή μας. Νομίζω ότι πολύς κόσμος έχει αγαπήσει το παιχνίδι, την ομάδα και την Ελλάδα. Ήταν ένα πανευρωπαϊκό φαινόμενο αυτή η περίοδος του Άρη».

Για τα συναισθήματα του όταν τραγούδησε και αυτός το γνωστό σύνθημα «Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη»:

«Νομίζω ότι το ξέρει ο κόσμος. Αυτή η σχέση είναι ιδιαίτερη για μένα και για όλους τους Έλληνες. Όλοι οι Έλληνες έχουν να θυμούνται κάτι από αυτό το οδοιπορικό».

Για τη συγκίνησή του στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γκάλη:

«Νομίζω ότι ήταν ένα από τα πιο ωραία βράδια που έχουμε περάσει όσοι ήμασταν εκεί μέσα. Ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Του άξιζε του Νίκου και της οικογένειάς του. Τον είχαμε συμπαίκτη και περάσαμε ωραίες στιγμές».

Για το αν είχε κόντρα με τον Γκάλη:

«Ο αθλητισμός είναι κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό. Φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους και τους κάνει να καταλάβουν το πόσο ωραίο είναι να συνεργάζεσαι και να προσπαθεί ο ένας για τον άλλον. Ό,τι μπορούσα έκανα για να γίνει το παιχνίδι με τη Λιμόζ».

Για το αν πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο και για τον ίδιο:

«Το πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα οι άνθρωποι είναι διαφορετικό. Ό,τι γίνεται για το μπάσκετ είναι καλό. Αυτές οι προσπάθειες δεν γίνονταν μόνο από εμάς που παίζαμε, αλλά και από αυτούς που το οραματίστηκαν, από ανθρώπους που το υποστήριξαν και πάντα αγαπούσαν αυτήν την προσπάθεια και ήταν συμπαραστάτες και στα καλά και στα άσχημα».

Για το ποιον ξεχωρίζει από παράγοντες:

«Η πρώτη μου γνωριμία με τον Άρη έγινε μέσω του Θεόφιλου Μητρούδη. Η δεύτερη συνάντηση ήταν με τον Γιάννη Μπουτάρη στο διαμέρισμά του στο Κολονάκι. Φυσικά, με τον Φάνη Ταρνατώρο και τον Μιχάλη Μπανιώρα που με φέρναν με το αυτοκίνητό τους στη Θεσσαλονίκη. Έμενα στο σπίτι του κ. Μιχαϊλίδη, του προέδρου. Πολλές φορές οι άνθρωποι μένουν στις διαφορές που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια μίας προσπάθειας, αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα».

Για τη φήμη ότι τον είχαν κρύψει σε κότερο:

«Ναι με είχαν κρυμμένο σε κότερο, αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Ο Θεόφιλος Μητρούδης ήξερε έναν κουμπάρο από συμπαίκτη μου στον Ιωνικό. Προχώρησε η συζήτηση και έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι άξιζε τον κόπο».

Για τη συνεργασία του με τον Γκάλη:

«Ήταν κάτι που δεν το πίστευε ο κόσμος. Δεν πίστευαν ότι θα συνεργαστώ με τον Νικ. Έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει πάνω από 1-2 μήνες».

Για το γεγονός ότι έβαζε ο ίδιος έβαζε πάνω από όλα την ομάδα:

«Νομίζω ότι είναι συγκλονιστικό να μπορείς να συμπαραστέκεσαι και στους αδύναμους συμπαίκτες σου και στους δυνατούς».

Για το αν μιλάει με τον Γκάλη:

«Έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Είχαμε μιλήσει 1-2 φορές. Ξέρω ότι ασχολείται με την κόρη του που παίζει τένις. Όποτε βρούμε ευκαιρία μιλάμε. Το καλό είναι ότι παρακινήσαμε πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να το κάνουν ακόμα πιο δημοφιλές».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του Άρη:

«Σε όλα τα σπορ παρακολουθώ. Φέτος γίνεται μια καλή προσπάθεια και ελπίζω να συνεχιστεί. Νομίζω ότι ο Άρης μπορεί και περισσότερα. Εύχομαι να συνεχίσουν οι άνθρωποι που κάνουν τη φετινή προσπάθεια, να έχουν υπομονή και όλα θα έρθουν. Δεν τον ξέρω τον πρόεδρο, αλλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει, γιατί ο Άρης αξίζει».

Για το αν θα επέστρεφε στον Άρη:

«Δεν ξέρω κάτι. Νομίζω τα πάνε μια χαρά. Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί διάφορα, αλλά δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο. Αν γίνει κάτι ανάλογο του ονόματος του Άρη, θα το ήθελα».

Για το γεγονός ότι εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει ομάδα:

«Συμβαίνει και αυτό. Λίγη υπομονή και θα δούμε. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμα».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved