Τιμά τον Αργυρόπουλο ο Απόλλων Πατρών

Τιμά τον Αργυρόπουλο ο Απόλλων Πατρών

Τον επί σειρά ετών αρχηγό του, Νίκο Αργυρόπουλο, θα τιμήσει ο Απόλλων Πατρών, την ερχόμενη Δευτέρα (4/4, 18:00).

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς και κόντρα στην πρώην ομάδα του Αργυρόπουλου, Ολυμπιακό, οι Αχαιοί θα τον βραβεύσουν σε μία μικρή εκδήλωση, μπροστά στο κοινό της ομάδας της Πάτρας.

H σχετική ανακοίνωση της μελανόλευκης ΚΑΕ αναφέρει: «Τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, θα τιμήσει ο Απόλλων πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, η διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει μια μικρή εκδήλωση προκειμένου να αποχαιρετίσει τον παίκτη ο οποίος για 20 χρόνια φορά τη “μελανόλευκη” φανέλα.

Ουσιαστικά, είναι η πρώτη εκδήλωση τιμής προς το πρόσωπο του Νίκου Αργυρόπουλου, καθώς στο άμεσο μέλλον οι ιθύνοντες του συλλόγου προγραμματίζουν μια ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια «γιορτή» προκειμένου ευχαριστήσουν τον 38χρονο γκαρντ για την προσφορά του στην ομάδα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να δώσει το “παρών” στο γήπεδο και με το χειροκρότημα του να αποχαιρετίσει τον αρχηγό της ομάδας όπως του αξίζει».



Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου - Τι αποφάσισαν στη Νίκαια
Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου - Τι αποφάσισαν στη Νίκαια
Προμηθέας: Κάταγμα στο χέρι ο Ρομπ Γκρέι
Προμηθέας: Κάταγμα στο χέρι ο Ρομπ Γκρέι
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι «Δικεφάλων»
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι «Δικεφάλων»
Euroleague: Έκπληξη της Βιλερμπάν πριν την 27η αγωνιστική
Euroleague: Έκπληξη της Βιλερμπάν πριν την 27η αγωνιστική
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved