Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αυτό το ντέρμπι ποιος θα το πάρει;
Το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του, για πρώτη φορά φέτος, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι οι... καλεσμένοι των «πράσινων» (8.30 μμ, Onsports, Novasports 2) οι οποίοι θέλουν νίκη και στο πρωτάθλημα
Καμία διάθεση να το παίξει καλός... οικοδεσπότης δεν έχει ο Παναθηναϊκός που απόψε υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μπορεί να έχουν βγάλει από το μυαλό τους όσα έγιναν στην πρώτη αναμέτρηση της σεζόν, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όμως απόψε θα παραταχθούν με τον... αέρα της, προ δεκαημέρου, μεγάλης τους νίκης.
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (πλην των γνωστών απουσιών του Νίκου Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη), με τον Νίκ Καλάθη να εγκαταλείπει μεν τη χθεσινή προπόνηση, αλλά να είναι στη διάθεση του προπονητή του.
Στον αντίποδα οι Πειραιώτες μετά την ήττα του Κυπέλλου θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του...