Φώτσης: «Θα θυμάμαι πάντα την... προσμονή»

Φώτσης: «Θα θυμάμαι πάντα την... προσμονή»

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για την «οικογένεια» του (βλ. Παναθηναϊκό) και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Batman» στη συνέντευξη του στο Euroleague Greece

Για τον Παναθηναϊκό... «Είναι ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη ομάδα που έπαιξα. Όποτε μίλαγα με τους ανθρώπους της ομάδας ήταν σα να μιλάω με την οικογένειά μου. Με έκαναν να αισθάνομαι πολύ άνετα»

Για το αν έχει σκεφθεί πότε θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση... «Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Δεν μπορώ να το σκεφτώ τώρα. Μπορεί να είναι ένας χρόνος, μπορεί περισσότερα. Θα δούμε μετά το τέλος της χρονιάς. Θα προσπαθήσω να παίζω όσο αντέχει το σώμα μου»

Για το τι θυμάται πιο έντονα από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό... «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θυμάσαι πάντα βέβαια την ένταση του αγώνα, την προσμονή. Ξέρεις πάντα ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ενώ όλα αυτά που γίνονται γύρω σου σε κρατάνε σε εγρήγορση»

Για το αν υπάρχουν διαφορές στα ντέρμπι ως 18άχρονος κι ως 34χρονος... «Δεν έχει καμία διαφορά. Η αγάπη παραμένει ίδια, όπως κι η αγωνία για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η θέληση παραμένει ίδια πάντα. Άγχος δεν υπήρχε ποτέ. Ό,τι είναι να κάνεις, θα το κάνεις. Θα παίξεις ανεξαρτήτως αν έχεις άγχος ή όχι. Θα κάνεις αυτά πάνω στα οποία έχεις δουλέψει».

Για τους «μικρούς» που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ... «Ο Βασίλης (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος) και τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε νεαρή ηλικία. Είναι διαφορετικό παιχνίδι και για τους ίδιους. Από μόνο του είναι μια μεγάλη εμπειρία».

Για το όταν παίρνει το κρίσιμο σουτ... «Δε νομίζω να είχα ποτέ άγχος. Για μένα όλες οι φάσεις ήταν το ίδιο, είτε μιλάμε για το πρώτο είτε για το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κάθε σουτ έχει την ίδια βαρύτητα και σημασία, ανεξάρτητα από τη χρονική στιγμή»

Για το αν έχει άγνοια κινδύνου... «Δεν θα το έλεγα έτσι. Βλέπω κάθε φάση ξεχωριστά, ανεξαρτήτως το χρόνο, το σκορ ή κάτι άλλο»

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό... «Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα πολύ ποιοτικούς παίκτες, κάθε αγώνας ήταν πολύ δύσκολος».

Για το αν θέλει να ξεχάσει κάτι... «Δεν θα ήθελα να ξεχάσω κάτι. Σίγουρα είχαμε και κακές στιγμές, είναι λογικό. Δεν θα άλλαζα τίποτα απ όσα έχει συμβεί».

Πηγή: leoforos.gr



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved