«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο»

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο»

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός, ο Κώστας Βασιλειάδης παρουσιάστηκε επίσημα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και στις δηλώσεις του έδειξε την μεγάλη αγάπη που έχει για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Οκτώ χρόνια στο εξωτερικό και μετά από τόσες συνεντεύξεις, δεν έχουν ιδρώσει ποτέ τα χέρια μου τόσο πολύ και ούτε η καρδιά μου χτυπούσε έτσι.

Γυρίζω σπίτι μου και είναι μεγάλη χαρά. Ήθελα πολύ καιρό να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει πολύ καλές βάσεις μέσα και έξω από το γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα είναι οικογένεια και βγαίνει 3η κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Θέλω να γίνω ένα με αυτά τα παιδιά. Πρέπει να κάνουμε μία δυνατή προετοιμασία, γιατί φέτος θα είναι πολύ δυνατό το πρωτάθλημα. Tόσα χρόνια στο εξωτερικό έχω μάθει ότι οι ομάδες δεν φτιάχνονται με τα λεφτά, αλλά με τη χημεία.

Μετά τα τελευταία χρόνια και τις εμφανίσεις της ομάδας, δε θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, το απαιτούμε. Η ομάδα γίνεται πιο δυνατή, αλλά το βήμα παραπάνω θα γίνει μόνο με τον κόσμο και αυτό πρέπει να το έχει στο μυαλό του ο κόσμος. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τέλος».

Για τις σκέψεις του αυτό το διάστημα μέχρι να πάρει την αποφαση για επιστροφή: «Λειτούργησε μόνο η καρδιά και η αγάπη για την ομάδα. Έβλεπα ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα σωστό δρόμο. Συζητούσαμε με τον Σπύρο, που είναι σαν αδερφός για μένα, πως θα γίνει να γυρίσω και επιτέλους αυτή η ομάδα να μην μείνει 3η, που είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά να χτυπήσουμε τους δύο πρώτους.

Με σωστή δουλειά και τον κόσμο στο γήπεδο, αυτό είναι θέμα χρόνου. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μιζέρια, είναι ένα όνειρο και με τα όνειρα πηγαίνεις μπροστά. Θα μπορούσα να γυρίσω και νωρίτερα, αλλά βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να λειτουργούν με λίγα, η απόφαση έγινε πιο εύκολη.

Θέλω να τους βοηθήσω να πάνε μπροστά την ομάδα. Αυτή η ομάδα με την υγεία που βγάζει, γιατί να μην παίξει σε έναν τελικό; Αυτά τα έχουμε ξεχάσει λίγο και δεν νομίζω ότι είναι σωστό, πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα θετικά».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο ίδιος από την τελευταία φορά που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Είχα μαλλιά και τα έχασα τόσα χρόνια. Έμαθα πολλά πράγματα, δούλεψα με παίκτες και προπονητές επιπέδου Ευρωλίγκας.

Η ζωή εκτός Ελλάδας σε αλλάζει. Είμαι πιο ώριμος, σκέφτομαι διαφορετικά τα πράγματα. Είμαι πιο ήρεμος εκτός γηπέδου, αλλά είμαι το ίδιο «τρελός» μέσα στο γήπεδο. Γιατί να μη μείνω για πάντα, με αυτό το σκεπτικό έρχομαι».

Για τον κόσμο του Δικεφάλου: «Το να βλέπεις κόσμο έξω στο δρόμο να χαίρεται με το ότι ήρθα στην ομάδα, μέσα σε όλα αυτά που περνάει, αυτό λέει κάτι.

Για μένα λέει τα πάντα, γιατί ξέρω ότι αυτός ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και θα είναι μαζί μας. Ξέρω όλα τα προβλήματα, αλλά μόνο με θετική σκέψη μπορούμε να πάμε μπροστά».

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Στην ομάδα υπάρχει μία βάση έμπειρων Ελλήνων που έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν. Έβλεπα πάρα πολλά παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική, θα δούμε τις προσθήκες των ξένων που θα έχουμε και φυσικά γιατί όχι να κοιτάξουμε τους δύο μεγάλους αντιπάλους στα μάτια και να τους κερδίσουμε. Με τον προπονητή είπαμε δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση να επιστρέψει: «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση. Ήθελα να γυρίσω και αυτό μετράει πιο πολύ από όλα. Αυτό που ήθελα, αυτό έγινε και για αυτό είμαι εδώ. Αν έρθει ο κύριος Σαββίδης στην ομάδα, καλώς να έρθει».

Πηγή: inpaok.com



Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved