Παναθηναϊκός: «Άλλοι παίζουν μπάσκετ και άλλοι… καταγγέλλουν»
SHARE

Παναθηναϊκός: «Άλλοι παίζουν μπάσκετ και άλλοι… καταγγέλλουν»

Ακόμα και στην… καρδιά του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει… καταγγελίες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν πάψει να ασχολούνται

Τι κι αν ο υδράργυρος έχει χτυπήσει… σαραντάρια, τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει… καταγγελίες αλύπητα. Δίχως έλεος. Ακόμα και μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ όπου ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί με τέτοια θέματα, ο Ολυμπιακός «χτύπησε» και πάλι. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως καταγγέλλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δήλωση που είχε κάνει στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», πριν από ένα μην και… βάλε και ζητά την τιμωρία του.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, όμως, είναι έτοιμη να πέσει μόνη της μέσα στον… λάκο που η ίδια έσκαψε αφού στο σπίτι του… κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Σε πρόσφατη τηλεοπτική τους παρουσία σε κανάλι που συνεργάζεται με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι διοικούντες την ομάδα είχαν εξαπολύσει βέλη κατά της διαιτησίας. Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πει  «Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που δεν είχε καμία εμπιστοσύνη, δεν ήταν ψημένη στον πρωταθλητισμό, για τους λόγους που έχουμε αναλύσει, συνέχεια στην Ελλάδα χάνανε και χάνανε όχι επειδή φταίγανε αυτοί, έφταιγαν και άλλοι παράγοντες. Ήταν ένας συνδυασμός. Πολλοί τίτλοι χάθηκαν αποκλειστικά από διαιτησία. Πως μπορείς να πας να παίξεις στο Παρίσι τελικό όταν ακόμη δεν έχεις πάρει πρωτάθλημα Ελλάδος». Φυσικά για τις δηλώσεις αυτές ο κύριος Αγγελόπουλος δεν τιμωρήθηκε ποτέ αφού σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης «… Δεν κρίνεται από το ΜΔΟ ότι τα ανωτέρω συνιστούν δυσφήμιση κατά της διαιτησίας, εφόσον ο ομιλών εκφράζει την κρίση του για αυτήν, χωρίς να καταφέρεται κατά συγκεκριμένων διαιτητών και χωρίς να συνδέει ονόματα με παράνομες γενικά συμπεριφορές αυτών. Με αυτόν τον τρόπο και ενώ είναι ξεκάθαρο ότι τα τελευταία λόγια είναι μεταφορά κρίσης καθόλα συνταγματικής, δεν παραποιείται η αλήθεια, δεν συκοφαντείται  η ΕΟΚ, ούτε προκαλείται ανήκεστος βλάβη στην καλαθόσφαιρα …».

Μαλώστε μόνοι σας

Συνεπώς, σύμφωνα με το σκεπτικό αυτό είναι ξεκάθαρη η… τύχη που θα έχει η καταγγελία που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Την ίδια ώρα η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα νάε «ερυθρόλευκα» τερτίπια είναι λιτή και… ξεκάθαρη. «Άλλοι παίζουν μπάσκετ και άλλοι καταγγέλουν» έλεγαν με νόημα, με τους «πράσινους» να αφήνουν τους «ερυθρόλευκους» να… μαλώνουν μόνοι τους.

Kαστρίτης: «Τιμή να είσαι προπονητής του Άρη»
Kαστρίτης: «Τιμή να είσαι προπονητής του Άρη»
Ήττα σε νεκρό χρόνο για τον Ολυμπιακό
Ήττα σε νεκρό χρόνο για τον Ολυμπιακό
Κύμη: Επίσημη η επιστροφή του Άρμστεντ στην Ελλάδα
Κύμη: Επίσημη η επιστροφή του Άρμστεντ στην Ελλάδα
Παναιτωλικός: Χειρουργήθηκε ο Καμαρά
Παναιτωλικός: Χειρουργήθηκε ο Καμαρά


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies