Παναθηναϊκός: Τρέλα σε ομάδα και κόσμο!

Παναθηναϊκός: Τρέλα σε ομάδα και κόσμο!

Στο ντέρμπι και μόνο είναι η προσοχή του Παναθηναϊκού που προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει και οι «πράσινοι» ζουν και αναπνέουν, για τη μάχη του ΟΑΚΑ όπου θέλουν να κάνουν ένα καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, η προσοχή στράφηκε στο ντέρμπι και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς φρόντισε να βάλει τους παίκτες του στο κλίμα, ξεκινώντας άμεσα τις δοκιμές στα πλάνα τα οποία θέλει να εφαρμόσει το Σάββατο (2/5). Από σήμερα μάλιστα οι ρυθμοί θ’ ανέβουν για τα καλά καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Στο μεταξύ, η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται με γοργούς ρυθμούς. Tα εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και το ωράριο Λειτουργίας έχει ως εξης: Σήμερα και αύριο (1/5): 10.00-18.00, Σάββατο (2/5): 11.00-15.00. Το Σάββατο (2/5), τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα διαθέτουν εισιτήρια τρεις ώρες πριν την έναρξή του αγώνα (16.00-19.00).

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8.00 – 23.00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010.



Χρυσό παπούτσι: Στο Top-5 των κορυφαίων σκόρερ ο Βαγγέλης Παυλίδης
Χρυσό παπούτσι: Στο Top-5 των κορυφαίων σκόρερ ο Βαγγέλης Παυλίδης
Βόλος: «Τέλος» ο Πίντσι, κλείνει τον Ουρτάδο για την κορυφή της επίθεσης
Βόλος: «Τέλος» ο Πίντσι, κλείνει τον Ουρτάδο για την κορυφή της επίθεσης
ΑΕΛ: Ανακοίνωσε την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την Σεντ Ετιέν
ΑΕΛ: Ανακοίνωσε την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την Σεντ Ετιέν
Η αντοχή του οργανισμού στις «αναταράξεις», θα κρίνει το τέλος
Η αντοχή του οργανισμού στις «αναταράξεις», θα κρίνει το τέλος
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved