Ντάνστον: «Τρελάθηκα με το τρίποντο»

Ντάνστον: «Τρελάθηκα με το τρίποντο»

Για τα συναισθήματά του στη φάση του νικητήριου τρίποντου του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, μίλησε ο Μπράιαν Ντάνστον.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα συγκεντρώνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που τους απομένουν -πριν το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη- μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ήδη από την προπόνηση της Κυριακής (26/04), ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ζήτησε από τους παίκτες του να πάψουν να ασχολούνται με τις τρεις διαδοχικές νίκες επί της Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ακολουθεί ως αντίπαλος στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final-4 στις 15 Μαΐου (19:00).

Αρχής γενομένης από την Τρίτη (28/4, 19:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό και υποβιβασμένο Πανιώνιο στο ΣΕΦ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι ιδανικό, λόγω της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, για την ομαλή επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στην ελληνική πραγματικότητα... πριν το ντέρμπι «αιωνίων» της 24ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο, 2 Μαΐου, το οποίο αναμένεται να κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Στις 6 Μαΐου η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (25η αγωνιστική), ενώ στις 9 Μαΐου οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τον -προτελευταίο στο βαθμολογικό πίνακα- Πανελευσινιακό. Ενόψει των αγώνων του Ολυμπιακού στην Α1, ο Μπράιαντ Ντάνστον, όπως φαίνεται από όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ, αφομοίωσε την... εντολή του προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλου, τονίζοντας σήμερα: «Είμαστε στο φάιναλ φορ, αλλά η ΤΣΣΚΑ μπορεί να περιμένει».

Ο Αμερικανός έγραψε: «Λόγω των αγώνων μας με τη Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας δεν δώσαμε κάποιο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και τώρα επιστρέφουμε κόντρα στον Πανιώνιο. Τις προηγούμενες 14 ημέρες έγιναν πάρα πολλά. Τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα ήταν φανταστικά και ολοκληρώθηκαν για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε στο φάιναλ φορ.

Ειλικρινά είμαι φοβερά χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη. Άπαντες στην ομάδα πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να προκριθούμε και θεωρώ πως αυτό φάνηκε. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, στα επόμενα τρία δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε. Ξέρω, όλοι θα αναρωτιέστε πώς ένιωσα στο τελευταίο σουτ του Γιώργου. Τρελάθηκα... Είδα τη μπάλα να φεύγει από τα χέρια του και φώναξα “Μέσα” τόσο δυνατά που μετά πονούσε ο λαιμός μου για ώρες. Όταν πια είδα τη μπάλα στο διχτάκι έτρεξα να τον αγκαλιάσω... Αποθέωση...

Τώρα, όμως, το φάιναλ φορ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορούν να περιμένουν. Θα έχουμε χρόνο να τα πούμε. Για εμάς προέχει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τίποτα άλλο. Το Σάββατο παίζουμε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, αλλά ειλικρινά στην ομάδα κανείς δεν μιλάει γι' αυτό το ματς. Ο κόουτς θέλει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με σοβαρότητα και σεβασμό. Και αυτό κάνουμε. Ο Πανιώνιος είναι τελευταίος, έχει υποβιβαστεί και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εικόνα του δεν είναι καλή. Εμείς, όμως, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να κάνουμε όσα μας ζητήσει ο κόουτς μέσα στο παρκέ».



Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved