ΠΑΟΚ: Τα συμφώνησαν και μετά θαύμασαν
SHARE

ΠΑΟΚ: Τα συμφώνησαν και μετά θαύμασαν

Τυπική διαδικασία αποτέλεσε η χθεσινοβραδινή (15/04) τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας.

Οι μέτοχοι του «Δικεφάλου του Βορρά» ενέκριναν τις οικονομικές καταστάσεις για την εταιρική χρήση 01/07/2013-30/06/2014, αποφάσισαν την απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 01/07/2013-30/06/2014, προχώρησαν σε εκλογή ενός τακτικού κι ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 01/07/2014-30/06/2015, ενώ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την εκλογή νέου Δ.Σ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ. άπαντες επισκέφθηκαν το υπό δημιουργία μουσείο του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena» και επαίνεσαν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται, για να «στεγαστεί» η ιστορία της ομάδας στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα VIP. Παράλληλα, έγινε προς όλους πρόσκληση να πάρουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Κυριακή (19/04), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 89 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

ΠΑΟΚ: Ιστορικές φωτογραφίες (photos)
ΠΑΟΚ: 89 χρόνια ιστορίας (video+photos)

O πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, μιλώντας προς τους μετόχους τόνισε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια της εξυγίανσης, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε το χρέος και να διευθετήσουμε σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν εδώ και χρόνια. Στόχος από την πρώτη στιγμή ήταν να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα βοηθήσουν ώστε να προσεγγίσουμε ένα μεγαλομέτοχο κι αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε, παράλληλα με τη δημιουργία μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας. Σίγουρα, μας έχει βοηθήσει πολύ ο κ. Σαββίδης και σε αυτά που προβλέπονται στη συμφωνία για το σήμα, αλλά και σε πολύ περισσότερα ακόμα για να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας».

Ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, από την πλευρά του, τόνισε: «Η πολιτική της εξυγίανσης συνεχίζεται κι έχει αποτέλεσμα. Για τρίτη χρονιά υπάρχει κερδοφορία στο κλείσιμο της χρήσης. Θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική, όπως θα εξακολουθήσουμε να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να είναι ελκυστική η εταιρία για ένα μεγαλομέτοχο. Υπάρχει το ενδιαφέρον από τον κ. Σαββίδη, υπάρχουν οι επαφές και θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη. Είναι ξεκάθαρη πλέον η οικονομική εικόνα της ΚΑΕ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεν πρόκειται κανείς να βρει διαφορετικά πράγματα από αυτά που αποτυπώνονται στον ισολογισμό και στους ελέγχους. Θα συνεχίσουμε και στο αγωνιστικό κομμάτι την προσπάθειά μας, με τις επιτυχίες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και φέτος, σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε με πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές της για το καλύτερο στα πλέι οφ».

Νέο πρόβλημα με Ακπόμ στον ΠΑΟΚ
Νέο πρόβλημα με Ακπόμ στον ΠΑΟΚ
ΟΦΗ: Συναντήσεις σε δήμο και περιφέρεια ο Μπούσης
ΟΦΗ: Συναντήσεις σε δήμο και περιφέρεια ο Μπούσης
Nomads 2: Άρχισαν τα «όργανα» και οι καβγάδες – Ο Κοργιαλιάς, το φίδι και το... ξεμάτιασμα
Nomads 2: Άρχισαν τα «όργανα» και οι καβγάδες – Ο Κοργιαλιάς, το φίδι και το... ξεμάτιασμα
Premier League: Προς Άρσεναλ ο Μορένο
Premier League: Προς Άρσεναλ ο Μορένο


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies