Παναθηναϊκός: Ο Κόνιαρης στο One Team - Basketball is Everywhere
SHARE

Παναθηναϊκός: Ο Κόνιαρης στο One Team - Basketball is Everywhere

Με τη συμμετοχή του Αντώνη Κόνιαρη συνεχίστηκε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» - Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την Τρίτη (14/4) στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Ο Αντώνης Κόνιαρης διαδέχθηκε τους Γιώργο Διαμαντάκο, Μιχάλη Λούντζη και Γιώργο Παπαγιάννη και έγινε έτσι ο τέταρτος «πρεσβευτής» του προγράμματος «Basketball is everywhere». Ο 17άχρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Κόρινθο, έπαιξε μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος, αλλά κυρίως πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι νεαροί κρατούμενοι του Καταστήματος συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και αισθάνομαι τιμή και υπερηφάνεια που συμμετείχα σε αυτό μαζί με την ομάδα μου. Χάρηκα που έπαιξα με τα παιδιά και μίλησα μαζί τους», τόνισε ο Αντώνης Κόνιαρης και συνέχισε: «Θεωρώ πως και οι δύο πλευρές κερδίζουν μέσα από αυτό το πρόγραμμα. Τα παιδιά γιατί περνούν κάποιες ευχάριστες ώρες και ξεφεύγουν από την καθημερινότητά τους, λαμβάνοντας παράλληλα τα μηνύματα που διέπουν τον αθλητισμό, όπως είναι η ομαδικότητα και η επιμονή για την επίτευξη του στόχου, ενώ και εμείς, οι παίκτες, γινόμαστε πλουσιότεροι σε εμπειρίες. Αντιλαμβανόμαστε με τον καλύτερο τρόπο πως είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη».

Να υπενθυμίσουμε πως το πρόγραμμα «Basketball is Everywhere» ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει με 7 παίκτες στις 8 εβδομάδες που θα διαρκέσει. Μέσα από αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει την κοινωνική ευαισθησία, την αξία της συνεργασίας και περνά πολύπλευρα κοινωνικά μηνύματα.

«Σφήνα» ΠΑΟΚ για Μασούρα
«Σφήνα» ΠΑΟΚ για Μασούρα
Η ώρα του Λάνγκφορντ!
Η ώρα του Λάνγκφορντ!
Ολυμπιακός-Ρεάλ: Αυτοί θα «σφυρίξουν» στο ΣΕΦ
Ολυμπιακός-Ρεάλ: Αυτοί θα «σφυρίξουν» στο ΣΕΦ
Πόσους πόντους θα πετύχει απόψε ο Παπαπέτρου;
Πόσους πόντους θα πετύχει απόψε ο Παπαπέτρου;


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies