Αντεγκμπόγιε: «Έτοιμοι στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν»

Αντεγκμπόγιε: «Έτοιμοι στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν»

Προς όφελος του Άρη θα πρέπει να λειτουργήσει η διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League, σύμφωνα με το Στέφεν Αντεγκμπόγιε.

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα επαναρχίσει μετά το Πάσχα, με τους Θεσσαλονικείς να απολαμβάνουν προς το παρόν την πολυήμερη άδεια που τους παραχώρησε ο προπονητής τους, Δημήτρης Πρίφτης. Ο Βρετανός γκαρντ, που προτίμησε να παραμείνει στη χώρα μας αντί να αναχωρήσει για την πατρίδα του, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ πως τη χρειάζονταν τη διακοπή, αν και οι ημέρες που θα διαρκέσει είναι πάρα πολλές: «Πιστεύω ότι αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να γεμίσουμε τις… μπαταρίες μας και να επανέλθουμε στο παρκέ με μεγαλύτερη ενέργεια. Σίγουρα, χρειαζόταν ένα μπρέικ και στη δική μας περίπτωση πιστεύω ότι θα είναι προς όφελός μας. Εγώ, προσωπικά, έμεινα στη Θεσσαλονίκη, ξεκουράστηκα και νιώθω έτοιμος να επιστρέψω στο γήπεδο». Είπε ακόμα…

Για το γεγονός πως το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει σε τρεις εβδομάδες: «Σίγουρα, είναι περίεργο να μην παίζεις επίσημα ματς για 3-4 εβδομάδες. Δεν έχω ξανασυναντήσει τόσο μεγάλη διακοπή μεσούσης της σεζόν. Όμως, πρέπει να κάνουμε αυτή τη διακοπή ωφέλιμη για εμάς και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα φιλικά που θα δώσουμε θα μας επιτρέψουν να ξαναμπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό».

Για την κανονική περίοδο της Basket League, που μπαίνει στην τελική ευθεία: «Ναι, μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Τις τελευταίες αγωνιστικές γνωρίσαμε δύο ήττες που δεν θέλαμε (σ.σ. από Κολοσσό Ρόδου και ΑΕΚ) και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία».

Για τη θέση που μπορούν να καταλάβουν, εν όψει της συμμετοχής τους στα πλέι οφ: «Το πρόγραμμά μας έως το τέλος είναι δύσκολο, όμως έχουμε μάθει όλη τη χρονιά να μην κοιτάζουμε πιο μακριά από το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, μένοντας μακριά από πιθανότητες και σενάρια. Είτε η επόμενη υποχρέωσή μας είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό είτε απέναντι στα Τρίκαλα θα επικεντρωθούμε στο προσεχές ματς και μόνο. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πετύχουμε κάτι καλό».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved