Απόλλωνας Πατρών: Ελκυστικά πακέτα για ΟΑΚΑ

Απόλλωνας Πατρών: Ελκυστικά πακέτα για ΟΑΚΑ

Σε ιδιαίτερες προσιτές τιμές, για τους φιλάθλους του Απόλλωνα Πατρών, είναι τα πακέτα εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα θα τεθεί αντιμέτωπο με τον κάτοχο του τίτλου Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (05/04, 17.15). Τα εισιτήρια θα τεθούν από αύριο (31/03) σε κυκλοφορία, ωστόσο ήδη οι «μελανόλευκοι» έχουν δημιουργήσει ειδικά πακέτα για τον κόσμο τους που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα. Όπως ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο εισιτηρίων και μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Σωτήρη Χαλκιόπουλο, υπάρχουν τρεις επιλογές: η πρώτη κοστίζει 18 ευρώ (εισιτήριο, κόστος μεταφοράς, μπλουζάκι τελικού), η δεύτερη 30 ευρώ (εισιτήριο σε κεντρικές θύρες, κόστος μεταφοράς, μπλουζάκι τελικού) και η τρίτη 20 ευρώ (εισιτήριο σε κεντρικές θύρες, μπλουζάκι) και απευθύνεται σε όσους θέλουν να μετακινηθούν με το προσωπικό τους Ι.Χ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Περιβόλας, τις πρωινές ώρες 11.00-13.00 και το απόγευμα 17.00-20.30. Επίσης, έχει στηθεί ειδικό κιόσκι στην πλατεία Γεωργίου, ενώ εισιτήρια διατίθενται και στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου (γραφείο Ακαδημιών, τηλ. 210 8846081). Οι «μελανόλευκοι» παραχώρησαν και συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκαν εκτενώς στη συμμετοχή τους στο φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παρών έδωσαν, εκτός από τον πρόεδρο της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Κώστα Καραπάνο και Φίλιππο Καμίση αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Απόλλωνιάδας Γιώργος Μιχαλόπουλος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ευαγγελία Νιάρου, η οποία τόνισε ότι η αναμέτρηση θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για τους φιλάθλους και την Πάτρα.

Διαβάστε ακόμα...

Κύπελλο Ελλάδας: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για ΟΑΚΑ



Ημερίδα-σταθμός για το Υπεύθυνο Παιχνίδι από τον ΟΠΑΠ
Ημερίδα-σταθμός για το Υπεύθυνο Παιχνίδι από τον ΟΠΑΠ
Ο Λεσόρ έκανε δώρο στον Πουαριέ ένα... πόστερ (video)
Ο Λεσόρ έκανε δώρο στον Πουαριέ ένα... πόστερ (video)
Βρούτσης για τα προβλήματα στο ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός έχει την απόλυτη ευθύνη της επισκευής»
Βρούτσης για τα προβλήματα στο ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός έχει την απόλυτη ευθύνη της επισκευής»
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ζίβκοβιτς για ντέρμπι - Εκτός ο Παβλένκα
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ζίβκοβιτς για ντέρμπι - Εκτός ο Παβλένκα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της